Dziś w godzinach popołudniowych skończył żywot pies...

Dziś w godzinach popołudniowych skończył żywot pies mojego sąsiada Del.Miał zaledwie 9lat a rozjechał go litewski kierowca swym tirem.Prawdopodobnie było to samobójstwo chciałbym was wszystkich prosić aby w dzień 9 maja o godzinie 10 rano zapalić świeczkę na forum.Z wyrazami szacunku informuję że pies nie miał kłopotów finansowych a także nie nadużywał alkoholu.
O taki po aprilisowy żarcik.

6 komentarzy

poliszynell

~george best /"Jerzy Najlepszy "/ Twój wpis potwierdza tezę, że Zwojów Mózgowych SKÓRCZe powodują myśli "tfurcze"":)
pzdr

7 1
ID:52489

Moher

~george best -Mordo ty moja,co się z tobą dzieje?czy to skutki ucztowania otrzymania obywatelstwa holenderskiego ?Jestem głęboko zaniepokojony stanem twego zdrowia,oby to się nie zakończyło choroba Korsakowa.
Wracaj rychło do zdrowia.

4 0
ID:52503

george best

Wszystko idzie ku dobremu w piątek w Dublinie mam pożegnanie w pracy.W sobotę już lecę do Holi żona już jest ja zostałem z córkami i to jest nasz ostatni tydzień w Irlandii.Za miesiąc pojawi się młody Quentin .Alkoholu tak nie pije żeby martwić się o zdrowie po prostu głupawa mi uderza tak się cieszę że wracam tam gdzie najlepiej mi się żyje .

0 1
ID:52508

poliszynell

~george best :) mam nadzieję, że idzie ku dobremu :) nie spieprz wszystkiego jak Twój Idol George Best;

pzdr

0 0
ID:52518

george best

@~poliszynell: dziękuję bardzo za ten kawałek ale z alko u mnie wszystko gra .Po prostu ostatnio przyszła spora adrenalina i głupawa aż chce się skakać !!!i dotykać nieba .

0 0
ID:52524

zbuntowany_kaloryfer

Widzisz @george best, gdy odszedł mój ukochany pies, wyłem z bólu i żałości jak pies, szczególnie jak trzeba go buło już uśpić. Rodzice pozwolili mi go kupić jako nagrodę za świetnie zdaną maturę. Wg hodowców trochę był "wybrakowany" - właśnie dlatego wziąłem nieboraka. Żeby go nie odstrzelili. Miał zęby trochę nie tak jak trzeba. A poza tym on na mnie popatrzył, ja na niego - i już wiedziałem, że nasze losy się splatają. A dalej.. to już inna bajka...
Ps. Nieszczególnie rozpaczałem po bliskich z rodziny. Przeżyłem za to śmierć mojego psa...

2 0
ID:52538

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA