Jetesmy w zwiazku od 10 lat. Chcialam spytac rownowlatkow:...

Jetesmy w zwiazku od 10 lat. Chcialam spytac rownowlatkow: jak czesto macie sex. Bo u nas cos ostatniej rzadziej wiec chcialabym wiedziec czy mam sie martwic czy to normalnie tak jest ze ze stażem coraz rzadziej?

12 komentarzy

Big R

rzadko to znaczy ile razy w tygodniu, miesiącu? Bez danych wejściowych trudno coś powiedzieć... Chcesz spytać równolatków, ale nie podałaś w jakim wieku jesteś.

2 0
ID:52629

wudera

Mam 56 lat i robię to 2 razy w miesiącu

2 5
ID:52640

amityr

@~Big R:
Mam 45 lat i staż 10-letni z tym samym partnerem.Partner uważa ,że stosunek raz w tygodni ,czasem dwa jest wystarczający.

2 5
ID:52642

wadera

@~Big R:
Może mam jeszcze iść do spowiedzi. Kobiety o lata się nie pyta. A czy to zresztą wiek ma coś do tego. Myślę ,że staż wystarczy.Przecież ciągłe bycie ze sobą może spowodować właśnie mniejsze zapotrzebowanie na seks i znudzenie się sobą.

1 8
ID:52643

poli

Ktos chodzi na boki

4 0
ID:52653

radny browarek

We Włocławku nawet na forach zostali juz tylko starzy wypaleni ludzie,którzy lubią popieprzyć ale o pałuckim czy innym lucjanie.

11 0
ID:52656

zbuntowany_kaloryfer

Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Bo ja mam wszystkich. Jeżeli już czepiałem się, to specjalisty od awantur domowych i kradzieży pojazdów o napędzie elektrycznym;))

2 2
ID:52661

szczerze ???

@wadera: Z tą spowiedzią to dobry pomysł, przecież kościół zna się na wszystkim najlepiej i nawet lubi zaglądać ludziom "pod kołdrę". Odpowiedni kśonc na pewno pomoże...O wiek grzecznościowo nie pytam, ale fotka np. w bikini wiele by wyjaśniła.

6 1
ID:52662

george best

Tydzień ma 7 dni więc 4 dni po 2 godzinki warto podokazywać .No teraz akurat zona na ostatniej prostej za 3 tygi urodzi się syn ale jak odpocznie .Sex to zdrowie i radość chyba że ktoś woli browar lub wiadomości i filmy w tv.15 LATEK Z TA SAMĄ KOCHANĄ MEKSYKANKĄ .

1 0
ID:52667

zbuntowany_kaloryfer

Dla @wilczycy od wybitnie zbuntowanego i wrednego kaloryfera. To tak w ramach wzajemnej sympatii;) Chyba mnie lubisz samico?

1 0
ID:52687

wadera

@zbuntowany_kaloryfer: Właśnie otrzymałam kopie informacji po wyświetleniu się tej strony.Dzięki
:http://tvnplayer.pl/ip.php

1 0
ID:52691

ła........

@wadera: ALE pojechałaś z kaloryferem!Hahaha

0 0
ID:52710

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA