A ja tak z innej beczki bo tematy poruszacie jak stare dziady...

A ja tak z innej beczki bo tematy poruszacie jak stare dziady pod kościołem.Kasy nie ma ,pracy nie ma najlepiej iść się powiesić do lasu i dać sobie luzu.Troszkę optymizmu słońce świeci pogoda za oknem świetna.Moje pytanie do was gdzie wybieracie swoje 4 litery na wakacje ?Pisać proszę jakieś ciekawe zakątki.Przyznam że zawsze wolę góry ale wysłucham o fajnych zakątkach na wakacje.

11 komentarzy

Oliwia

Wspolczuje jednak tym, ktorzy nie maja nie tylko na wakacje ale rowniez na chleb dla dzieci. Wysoko posunieta znieczulica, godna naszych politykow.

4 6
ID:52711

????

Głupie pytanie ...jak to gdzie ? Na zieloną wyspę jedziemy razem z cichymobserwatorem ...za 250Euro już POdobno można zaszaleć jak twierdzi sztab tuskomatolski ...

4 9
ID:52712

peso

Ja, jak będę miał urlop to wsiadam w samochód i jadę w Polskę. Bez wykupywania wczasów, rezerwacji miejsc, etc. Kierunek na ten rok południowa Polska.

2 0
ID:52723

peso

@~Oliwia:

Zanim komuś kogo stać na wakacje zaczniesz zarzucać "wysoko posuniętą znieczulicę" to napisz co Ty sama robisz w tym względzie oprócz pisania w każdym poście: "ludzie w Polsce przewracają się na ulicach i umierają z głodu"

Czy jak kogoś stać to nie może:
- jechać na wakacje,
- iść do kina czy teatru,
- kupować książek,
- zjeść obiad w restauracji,
- kupić sobie nowy samochód,
- itd, itp,

a winien tylko pochylac się nad losem ludzi "umierających w Polsce z głodu"

Jak kupuje wakacje to daję zarobić biuru turystycznemu, właścicielowi hotelu lub agroturystyki, generalnie ludziom zatrudnionym w branży turystycznej,

Idę do kina czy teatru, pracę ma bileterka, sprzątaczka, kasjerka, aktor ale i statysta,

Kupuję książkę i zarabia drukarz, wydaca, korektor techniczny, autor.

Jem obiad poza domem, zarabia kucharz, kelnerka, wychodząć ja zawsze daję napiwki dla obsługi,

Kupuję samochód i ludzie w Tychach mają pracę.

Ale nie nie dla Ciebie to wszystko to jest "wysoko posunięta znieczulica"

To co Ty sama robisz, oddajesz każde euro ze swojej francuskiej pensji frnacuskiemu czerwonemu krzyżu ?

3 0
ID:52724

jadzia

My z naszym kółkiem różańcowym całe wakacje spędzimy na pieszej piergrzymce do Gwadelupy w Meksyku - polecam wszystkim . Wpisowe to tylko 5tys. , ja wzięłam pożyczke u stefczyka - przywożą kasę do domu lub bezpośrednio do biskupa.

4 0
ID:52726

cichyobserwator

@~????: Wszystkowiedzący ! wyjaśnij nam jak to jest , że wszystkie media ( wolne i zajęte ) podały info o decyzji A.Jolie i jej zabiegu podwójnej mastektomii a o Pytajniku i jego podwójnej hemisferektomii wszyscy milczą ?
To ze strachu czy ze współczucia ?

3 5
ID:52728

george best

Nie pytałem o wyżalenie się czy ktoś ma na chlebuś czy nie bo jak ktoś chce to pracę znajdzie.Nikt wam przecież nie każe siedziec całe życie w jednym miejscu.No chyba że jesteście masochistami .Zadaję wam pytanie najlepsze miejsce na odpoczynek wakacyjny oprócz wiadomo włocławskiej tamy.

3 0
ID:52729

eg

Polecam Góry Stołowe, przepiękne szlaki i nezapomniane widoki

3 0
ID:52731

????

@~cichyobserwator: Te pytania skieruj do ...kolegów partyjnych -posła Biedronia i ...Annn(?) Grodzkiego(kiej) ???? Nomenklatura pedałowania jest mi obca ,ale ty jako uPOważniony .... Wyczerpujace odPOwiedzi masz jak w ambergoldbanku .....a co tam było na egzekutywie ...? Słupki rosną czy tendencja spadkowa ...? Co jegoPOkrętność zarządził ...?

0 4
ID:52745

Tomek

Polecam Śląsk.

1 0
ID:52774

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA