Donald Tusk powiedzial, ze "jest troche socjaldemokratą"....

Donald Tusk powiedzial, ze "jest troche socjaldemokratą". Dla mnie jest bardzo "duzo" lotrem. Chce rekonstrukcji rządu, ma europejskie plany ale zaporą jest PiS. Nie szkodzi, ze spadają sondaze i zaufanie, krytyczne komentarze. Tusk nie zrozumie dlaczego ....Ten lobuz chce nadal nas niszczyc. Trzeba glosowac na samego diabla aby nie na to towarzystwo z Tuskiem na czele z PO. Trzeeba ich zablokowac. Dosyc tego katastrofalnego liberalizmu. Nadal zadnego programu dla polepszenia sytuacji ludnosci polskiej tylko liczy sie stolek.

10 komentarzy

ozon

Szanowna "Krystyno".Wpis pełen frustracji i desperacji . Piszesz ,że trzeba "ich zablokować" i głosować choćby na "samego diabła". No dobrze tylko powiedz kto wg Ciebie zasługuje na to? Kto wg Ciebie ma ten "program dla polepszenia sytuacji ludności polskiej",Napisałaś ,że Tusk chce zmian ale "zaporą jest PiS' więc może należałoby zdelegalizować tę "zaporową "wg Ciebie partię i nie trzeba by zawierać paktu z diabłem? Czy możesz sprecyzować bardziej Swoją wypowiedż bo jest ciut enigmatyczna. A tak na marginesie to już tak jest ,że "stołki" są dla władzy reszta musi zadowolić się krzesłami. Tak ten świat zbudowany. No może diabeł by to zmienił ale wówczas stosy by płonęły i smoła lała by się strumieniem... zalewajac i tych na kanapach ,krzesłach i stołkach!Niezła perspektywa.

6 1
ID:53296

????

Jak zwykle POmylił się lub skłamał on jest du......kratą a z demokracją ma tyle wspólnego co jego ,,kolega-POklepywacz'' .....ze Smoleńska - były agent Stasi ...

3 8
ID:53298

ozon

"pytajnik" zmień zioła bo wyrażnie majaczysz.Czyżby "Krystyna" Ciebie miała na myśli?

6 3
ID:53304

zbuntowany_kaloryfer

Zaproponowałem @ozon niedawno wykopanie fosy wokół placu przy kościele św. Jana wskazując jednocześnie na jej wielofunkcyjność - w tym jako miejsce topienia m. in. czarownic. Wygląda na to, że mamy pierwszą kandydatkę, czyli Krystynę pragnącą zawrzeć pakt z diabłem. Dzięki fosie Krysia będzie mogła spotkać się oko w oko z diabelskim kamratem o wiele szybciej niż mogłaby przypuszczać;)

6 4
ID:53311

????

@~ozon: Im bliżej katastrofy POlitycznej tym bardziej sie odsłaniasz i POkazujesz swoje prawdziwe korzonki ...a kiedy szczury zaczna opuszczać tonący okręt ? Jeszcze przed wyborami czy już PO ?

3 7
ID:53317

ozon

Widzę ,"pytajnik" że ziółka w galopującym tempie zżarły Ci szare komórki.Moje korzenie to rdzenne polskie już Ci tłumaczyłem.Jak pisałem po 30 paru latach wróciłem na ten "okręt" jak piszesz i płacę tu podatki- całkiem spore więc niczego i nikogo nie opuszczam.To Ty i wielu innych tu na portalu pokazujecie swoje oblicza kosmopolitów- tam moja Ojczyzna gdzie mi dobrze- to Twoje motto. Nikt tak nie psioczy na własne państwo jak Ty "Ada" i inne takie osoby. zapewniam Cię ,że jeżeli dożyje do wyborów na pewno zagłosuje przeciw PiSowi i Rydzykowi- możesz być tego pewien!

3 1
ID:53342

cichyobserwator

@~ozon: Tak trzymaj ! Ja zrobię dokładnie tak samo a ,, nasz" pytajnik dowie sie dokładnie co to jest katastrofa przed wyborami jak polskezbaw wróci z wioskowych wycieczek i objawi się w mediach. Wystarczy uprzytomnić ludziom ,że mieliby rządzić z Jarosławem wszystkomogęobiecać tacy geniusze jak Macierewicz i Pawłowicz a PISiorki osiągną wynik do którego już się przyzwyczaili od lat. Ciekawe na jaki Nick zmieni sobie pytajnik vel antydziałkowiec , itd. po wyborach ?

3 3
ID:53346

????

@~cichyobserwator: Oooooagentura się odezwała ...pewnie jak zwykle PO konsultacji z ideologicznym opiekunem PO linii ...? A przed desantem idola na z góry upatrzone POzycje ...stolk

0 2
ID:53359

ozon

Tylko osoba żle życząca Polsce, kompletny ignorant może takie bzdury opowiadać. i mam na myśli nijakiego "pytajnika".Mieć propozycję objęcia wysokiego stanowiska w Unii to prestiż dla kraju i korzyści z tego płynące. Polska zaczyna liczyć się w Europie i to od momentu gdy pisiory przestały rządzić! Jareczek K i jego pachołkowie z zawiści plotą bzdury a bezmózgowcy to powtarzają- patrz;"pytajnik"

1 0
ID:53395

????

@~ozon: Taaaa -zwłaszcza że oszczekany budżet unijny POpłynooooooł razem z reklamowym seplenieniem koszernego duetu ....a nam POzostały tylko długi ...

0 0
ID:53446

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA