I co tam słychać w Polandii opchneli już...

I co tam słychać w Polandii opchneli już Lewandoszczaka?
Wkleiłem dla was film Urbana -testament ale nie przeszedł przez wolne media.Nie wiem czy portal broni księzy czy nie zna żartów .?

6 komentarzy

Krystyna

Dziwne, przeciez jest wolnosc i demokracja oczywiscie nie dla wszystkich.

1 0
ID:53641

marianna

W Polsce jest bardzo dobrze, deszcz nie pada, ulice są czyste a nad nami świeci słońce i nie prawdą jest że ludzie nie są delikatni.
sp
wszystko jest ok

2 0
ID:53644

Moher

@~Krystyna: Jeszcze dodam ,że ciepłą wodę mamy w kranie,że mieliśmy występ Madonny ,będziemy mieli mecz finałowy na stadionie narodowym i będziemy robili zakupy w V alei w USA, tylko czekamy jeszcze za zniesieniem wiz,ale Obama nam załatwi nurtujący nas temat wiz

1 1
ID:53646

zbuntowany_kaloryfer

W Polandii co..? U mnie zupa truskawkowa, a na drugie kluski z truskawkami i makiem. I do tego kompot... truskawkowy! Ten kompot to żona chyba na złość mi zrobiła, no bo ile można "na truskawkowo"??;)
@dżordż, a mnie Urban wręcz brzydzi. Co za odrażający, parszywy typ. Życzę obrzydliwcowi wszystkiego najgorszego! Nie staram się tu bronić księży - broń Boże. Jeszcze kilka lat temu mój stosunek do kleru był wysoce obojętny. Ale to się zmieniło podczas wyborów w 2007 r, a także podczas kolejnych. W tym prezydenckich. Nie po drodze mi z Kościołem, który bardziej niż modlitwą zajmuje się polityką. I w dodatku jednoznacznie utożsamia się z opcją polityczną, której jestem przeciwny do ostatniego genu;) W ramach protestu nawet we Wielkanoc nie poszedłem do kościoła - wystarczy, że córki były ze święconką;) Oczywiście mój sprzeciw wobec politykierstwu kleru nie skłania mnie do formalnego występowania z Kościoła. Bo po co? Dzieciaki na religię chodzą, do bierzmowania normalnie przystąpią i moja rodzina w "papierach" będzie lux;) Kto wie: a nuż za 20 lat Polska stanie się państwem skrajnie teokratycznym..? I odszczepieńcy będą ścigani przez prawo jak w Arabii Saudyjskiej i skazywani na śmierć? Albo jak heretycy w średniowieczu. Nie chcę podzielić losu Jana Husa, zatem lepiej dmuchać na zimne i do Kościoła formalnie należeć;)
Jeszcze a propos księży: nie sądzicie, że normalnie powinni mieć żony..? Przecież celibat jest niezgodny z naturą, wręcz jest wynaturzeniem. Tyle mówią o prawie naturalnym, a sami żyją albo wbrew naturze, albo ukrywają prawdę - czyli kochanki;) Nikt mi nie wmówi, że Bóg chce aby dorosły facet dziwaczał w samotności;)

0 0
ID:53654

zbuntowany_kaloryfer

Mnie np Moher bardzo nurtuje temat zniesienia wiz. Jestem takim samym Europejczykiem jak Niemiec czy Belg, a przy wyjeździe do USA i staraniu się o przeklętą wizę jestem "prześwietlany" na wszelkie możliwe sposoby (łącznie ze stanem konta). W dodatku jestem przekonany, że bardzo wiele zależy od zwykłego kaprysu jakiegoś urzędasa. Tak, tak! Podczas pierwszego składania dokumentów dostałem wizę, a moja małżonka nie... choć w podaniu jak wół stało, że to nasza podróż poślubna. W dodatku odmówili podania przyczyny, tylko kazali składać dokumenty jeszcze raz. Absurd jakiś. Nawet nie bardzo było kogo zwyzywać za zaistniałą sytuację. Więc zostały one złożone (identyczne jak wcześniej!!!) i tym razem wszystko było ok. No i kto mi powie, że to nie kaprys ograniczonego urzędasa? Oczywiście i bez dwóch zdań zwykłe "widzimisię! Założę się, że z tymi wizami to trochę jak z grą w lotto na chybił trafił;) PRECZ Z WIZAMI DO USA!!!!!!! 3XPRECZ

0 0
ID:53659

george best

Polskie truskawki pychotka teraz sezon to pewnie po 6-staka sa co?I trzymam kciuki za katchup Włocławek !!!

0 0
ID:53690

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA