Oto jak się "segreguje" odpady... A nam "kit" wciskają,...

Oto jak się "segreguje" odpady... A nam "kit" wciskają, podwyżki serwują i ekologów na siłę chcą z nas robić. Dlaczego mam wrażenie, że najlepiej na całej akcji wyszło nie środowisko, nie konsumenci, lecz właściciel firmy produkującej te kolorowe pojemniki? Niezły patent na biznes;)

3 komentarze

Radio_Moskwa

U nas będzie podobnie to wszystko jedna wielka ściema!!! Śmieci powinny trafiać do spalarni i miasto miałoby dodatkowe "paliwo" np. do ogrzewania budynków
My jak łosie będziemy segregować i jak łosie jeszcze płacić za to 3 razy drożej! Pieniążki się kończą i nadchodzi sezon polowania na łosi! Będą polować na różne sposoby!!!

9 0
ID:53673

amityr

A to znalazłem na innym forum.Kurcze ale u nas drą.

Autor: iryska2604 16.06.13, 17:48
Dodaj do ulubionych
Odpowiedz cytując Odpowiedz
To chyba zależy od regionu i gospodarzy tegoż. U nas po plastiki np. jeździ osobna, po wielkogabarytowe też. A co będzie dalej to zobaczymy. Miejsca mam dość, czasu też a za sortowane zapłacę 29 zł ( u nas jest w całym powiecie od gospodarstwa bez względu na ilość osób w nim zamieszkałych) a za niesortowane 58. Jest różnica. Ostatnio wnieśli poprawkę - osoba samotna zapłaci 14,50.

0 0
ID:53688

????

Czyż to nie jest tak swojsko ...PO Polsku ...POdatnika oskubać i......na konta do Szwajcarii ...a glupi podatnik i tak nie zaprotestuje bo ....ogłupiony ...unijnymi ,,cudami na które zasługuje '' ...i za które 10 razy płaci ...

0 2
ID:53742

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA