Chciałem zapytać o kilka kwestii: 1/ Kiedy będzie...

Chciałem zapytać o kilka kwestii:
1/ Kiedy będzie wyremontowany odcinek drogi od ronda Falbanki do skrzyżowania z Wronią wraz wiaduktem, obecnie jest przetarg na przebudowę trasy od Falbanki do Jadwigii i całej tzw. PII czyli Alei Kazimierza Wielkiego ?

2/ Druga sprawa to kiedy powstanie restauracja typu Drive KFC bądź Burger King przy zjeździe z wiaduktu na Wroniej? Miało to być w tym roku?

3/ Kiedy zostanie wyremontowany całkowicie cały odcinek ulicy Kaliskiej, od torów do wysokości ulicy Zbiegniewskiej?

4/ Kiedy zostanie zbudowane CH Diament, w miejsce dawnego Daniela? Inwestycja miała być ukończona w listopadzie 2012 roku?

5/ Co z centrum na ulicy Jesionowej tzw. Witek's, remont ma się zakończyć generalny jesienią, pracę miały ruszyć wiosną, a mamy już lato?

6/ Co z tzw. działką na długiej gdzie miało powstać największe centrum handlowe Włocławka z Auchan i Leroy Merlin?

7/ Co z budową centrum logistycznego w naszym znanej firmy?

8/ Czy prawdą jest, że Castorama ma powstać obok tzw. Pchli Targ?

9/ Czy w ramach remontu tamy, zmieniona zostanie nawierzchnia oraz chodniki i odnowione parkingi?

10/ Kiedy zacznie powstawać przedłużenie Obwodowej do Promiennej? A kiedy dalszy odcinek od Promiennej do Toruńskiej?

Dziękuje za odpowiedzi!

16 komentarzy

Tomasz1

Nie wiem.

7 3
ID:53887

hydrolog

Tamę budują bobry, a we Włocławku mamy zaporę.

8 3
ID:53888

somsiat

Proszę o inny zestaw pytań.

2 2
ID:53898

Zorientowany

Ja też nie wiem.

3 1
ID:53900

ozon

Dowcipne te pytania? Jeśli to inwestycje miejskie to Ratusz jest przy Zielonym a tfu przy Kamiennym Rynku tam szukaj odpowiedzi.

3 1
ID:53903

????

....w kolejnej czterolatce....albo ...jak za chodzenie po dziurawych ulicach będziemy płacić kolejny podatek ...bo dodatkowy podatek za parkowanie i za śmieci to jeszcze za mało ..

2 3
ID:53904

amityr

Dlaczego Skrzypek jeszcze nie siedzi za Jadwigę.

0 2
ID:53910

marianus

Witam jestem mężczyzną ,zastanawiam się nad tym,czy mężczyzna jako kobieta ma prawo korzystać z tej samej toalety publicznej co ja,lub mali chłopcy,o tym co wiem gdybym ja skorzystał z damskiej toalety publicznej ,na pewno sprawa była by skierowana do Sądu,Dla czego Biedroń nie buduje w kraju do tej grupy ludzi odrębnych toalet,jak wiem z damskiej toalety tez nie mógł by taki korzystać,raczej powinien uchwalić to Sejm podejmując prawo i inwestycję

0 3
ID:53912

Radio_Moskwa

@amityr: A dlaczego Skrzypek miał za zastępcę Pałuckiego????

1 1
ID:53917

marianus

w przypadku 2 kobiet jedna stanowi przyjętą płeć męska,dla czego dalej korzysta z damskiej toalety,według przez nią zaakceptowaną pleć męską to to samo gdyby wszedł tam mężczyzna,to są rażąco nie uregulowane prawa pod względem moralnym,wynikało by że normalna kobieta może poczuć się nie bezpiecznie moralnie i fizycznie w takim miejscu publicznym,lub mała dziewczynka,niech Biedroń na to odpowie bo będą wpływać wnioski do sądu,a nie wiem czy Sejm posiada odrębne toalety i czy męskie kobiety korzystają z toalet męskich,Wiem to z samochodów osobowy towarowy i ,osobowych towarowy,wynika na to że brak jest toalet osobowych towarowych,

0 4
ID:53918

marianus

przypuścimy że z takimi będzie jechać przez Włocławek autobus z Francji i będą to męskie żony i z jakiej toalety będą wówczas korzystać z męskich toalet,kiedy mają poczucie spełniając psychicznie rolę kobiety,Czy pójdą zaśmiecić las nie opodal Włocławka,a czy kobiety mężczyźni pójdą do damskich toalet ,Może niech Biedroń coś powie bo mię nic nie pasuje ,po prostu tacy nie mają praw do tych czasowych norm korzystania z toalet publicznych

0 5
ID:53919

marius

my normalni nie dopuszczajmy ich do naszych toalet publicznych,bo to przykre poniżenie ,tym bardziej ze korzysta z nich młodzież i dzieci jeszcze przynależnych do swych różnic chłopiec dziewczynka,do puki nie pokręcą im w głowach tacy,towarowo osobowi .

2 4
ID:53920

cichyobserwator

@~marius: Zabieranie głosu na jakiekolwiek tematy należałoby wstrzymać dopóty, dopóki tacy ,, normalni " jak Ty piszą ,, do puki " a próbują innym prawić morały. Poświęć więcej czasu na naukę a życie innych zostaw im samym.

2 2
ID:53930

????

Najmadrzejsza ,,z całej wsi'' cichaagentura POnownie uzurpuje sobie rolę forumowego nauczyciela i POprawiacza ....POpraw najwpierw swojego idola a POtem .....naucz się pisać prawdę ....bo kazano ci zaPOmnieć ...ale ty lubisz by ci rozkazywano ...

0 3
ID:53932

marianus

Do puki złe...dopóki dobre nie jest absolutne życie i tak będzie trwać,zostawić życie innym to może powiedzieć tylko kat lub wróg,uśmiercając sens tematu temat zmarł marianus nic tutaj nie napisze.no to żegnam

0 0
ID:53948

cichyobserwator

@~marianus: Nie czas się obrażać tylko przemyśleć stan swojej wiedzy a dopiero brać się za dylematy moralne ludzkości . Temat byłby do przemyślenia jako ciekawostka obyczajowa gdyby nie taka forma jego przedstawienia a już jak potraktować poważnie wypowiedz , której autor pisze ,, do puki " albo ,, nie bezpiecznie" . Każdy ma prawo do wypowiedzi , irytuje mnie tylko fakt oceniania innych siebie traktując bezkrytycznie.
Na razie umówmy się ,że błędy te to wina dysleksji albo ( co obecnie modne w wyższych sferach ) zaburzenie afektywne dwubiegunowe. Jesteś więc usprawiedliwiony i pisz dalej ale trochę więcej staranności nie zaszkodzi.
Powodzenia.

0 2
ID:53955

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA