Pałucki NIE bo nie! Ehm od czego zacząć? Od swoje deklaracji poglądów politycznych? To byłoby zasadne jak by każdy komentator to robił, bo jego emocjonalne podejście do tych spraw było by w jakiś sposób wytłumaczalne. Raczej na realizmie wolał bym się oprzeć w stosunku do swoich poglądów. Wiele tu było i jest wpisów z różnych pobudek, na temat prezydenta, rady itp itd. Nie chcę prosić tylko wskazać co można znaleźć w internecie w postaci informacji, a nie plotek czy pomówień w temacie naszego włocławskiemu referendum i spraw związanych z działaniami prezydenta. Niech każdy poważnie siebie traktujący komentator postara się z tymi faktami zapoznać, zanim zacznie tu swoje wykształcone przez media wszelakiego typu czy tez znajomych opinie zacznie przelewać na strony netowe do ogólnego użytku. Postarajcie się obejrzeć, wysłuchać choć obrad rady miasta, potem teksty źródłowe czyli różne BIP-y i raporty z Izb obrachunkowych itp, zanim zaczniecie swoje wypisy w celu dowalenia Pałuckiemu bo tak trzeba. Po zwykłym wysłuchaniu obrad rady już się epitety cisną na usta i wnioski do głowy trafiają jak jej się używa. Po takiej lekturze nie jeden sobie odpowie kto to kręci! Pałucki nie jest nieomylny jak każdy. Jest ktoś taki!? Ale to co robią pseudo radni w stosunku do jego osoby, to zwykłe s......o. Przez uczciwość wobec siebie niech każdy zanim przyjmie jakieś zdanie, zapozna się najpierw z danymi tzw. mierzalnymi czy też do przeczytania po publikacji źródłwej. I mam to gdzieś, że sld go broni. POLITYKA rządzi w radzie. Wysilcie się komentatorzy na zapoznanie się z tym co piszę wyżej.
Na moje szczurki szczypią po kostkach bo do władzy maja parcie!! Komentujcie , szczypcie itd. Wierzę, że prawda i tak będzie na górze.