Czy to przypadek że PO sPOtkaniu ze światowym żydowskim...

Czy to przypadek że PO sPOtkaniu ze światowym żydowskim biznesem minister finansów RP decyduje o NASZYCH WŁASNYCH składkach emerytalnych ? Czy my te składki wpłacamy dla żydowskich banków czy na polskie emerytury ? ....http://wiadomosci.onet.pl/swiat/jacek-rostowski-wzial-udzial-w-spotkaniu-grupy-bil,1,5538973,wiadomosc.html

9 komentarzy

george best

a ile Ty tej składki odprowadzasz 100 złotych ?Wpłacaj sobie po 300-400 miesięcznie i emeryturkę będziesz miał że hola.

2 0
ID:53968

zbuntowany_kaloryfer

@pytajnik: ja jestem Żydem! Fakt, nie piłem ostatnio krwi z niemowląt, ale nadrobię to. Ostatecznie niemowlęta muszą się przydać na coś. Nawet zastanawiam się: w jaki sposób uzyskać z niemowlaka maksimum krwi. Wiadomo - żeby nic się nie zmarnowało.
Skoro Kaloryferowa za mnie wyszła (za Żyda) to nawet gorsza jest niż Żyd! Zdecydowanie! Zdradziła i sprzedała rasę, polską rasę, wyjątkową, najwspanialszą ze wszystkich ras na Ziemi. Zaśpiewać Rotę, zapalić znicze w imię polskiej racji stanu.

4 3
ID:53972

george best

Ty pytajnik pamiętaj że każdy człowiek jest równy .Te Twoje antysemickie wyrazy możesz sobie mówić na zebraniu marudów albo w swoim gronie nieudaczników narzekających jak stara baba.

3 0
ID:53975

????

Masz ...prawie rację ...bo są jeszcze inni równiejsi .. -http://wiadomosci.onet.pl/swiat/izrael-naczelny-rabin-zrezygnowal-z-urzedu,1,5548674,wiadomosc.html.... oni też jeżdżą na sPotkania z Vincentem .

2 3
ID:53980

fiskus

A co u nas, prokuratura choć ma zapisane , że jest powołana do ścigania - nie ściga, a żąda coraz wyższych zarobków. Kryptonim Temida - zwerbować agentów ! Po nam te partie , drepczemy w miejscu, stoimy w takim samym polu startowym co sądy.

1 1
ID:53986

ozon

"kaloryfer" ja krwi nie pije ale też jestem Zydem., Eskimosem,Aborygenem i każdą inną rasą bo jestem człowiekiem. "Nasz kolega" 'pytajnik" to atrapa a taka jak wiadomo nie posiada uczuć . To kukiełka pociągana za sznurki- bo tam gdzie inni mają zwoje mózgowe on ma tylko właśnie sznurek. Ma rację "gregory' ,że to ....... Na szczęście takie atrapy człekokształtne są w mniejszości...

1 2
ID:53999

????

@~ozon: jesteś głównie otumaniony POstęPOwymi ...hasełkami POtajtanej koalicji ...a POdpierasz się Szwecja by je uwiarygodnić ...nie zaciemniaj -pisz prawdę .

1 1
ID:54003

pietreq

@zbuntowany_kaloryfer:
Jak Ty jesteś Żydem, to ja jestem Apaczem :-)

0 0
ID:54008

ozon

A co obrażliwego jest w słowie " nieudacznik" ,że zostało wykropkowane?Jeśli nie pasuje ten przymiotnik to niech będzienp : mało przędsiębiorczy" czy może "nie przystosowany" do wyboru do koloru. Przecież i jednostki destruktywne żyją wśród nas i dają głos na różnych forach. Używanie słowa "pejsacze" czy "czosnkowi" nie razi- to dziwne. Może na takie słowa Redakcja uprzejmie zwróci uwagę bo antysemityzmem biją po oczach. Pozdrawiam i proszę bez zbytniej gorliwości w nie uzasadnionych przypadkach bo to śmieszne.

1 1
ID:54009

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA