Prawie 6 mln bezrobotnych w 27 krajach UE to ludzie młodzi,...

Prawie 6 mln bezrobotnych w 27 krajach UE to ludzie młodzi, ale w takich krajach jak Hiszpania,Portugalia,Włochy,Grecja czy Polska emeryci zamiast cieszyć się życiem emeryta blokują miejsca pracy młodym.Czas na wprowadzenie unijnego zakazu pracy dla emerytów i rencistów.

6 komentarzy

????

I to wszysko w ciągu kilku lat funkcjonowania eurokołchozu Bis ....pomysłu sprytnego żyda popieranego przez pejsatych bankierów ....

4 5
ID:53984

george best

@~????: jak nie wiesz to nie gadaj głupot.W Holandii mając rentę lub emeryture nie pracujesz.W Polsce to nałóg taksówkarze ,silni jak drwale pracownicy ochrony oraz nianie dla dzieci pracujące na czarno.

0 1
ID:54001

ozon

Koleżko "don..." jeśli nie chcesz być emerytem to za młodu umieraj.Pleciesz dyrdymały ,że głowa boli.Nie ma czegoś takiego w Unii jak zakaz pracy dla tej grupy społecznej po co ględzisz takie farmazony? Właśnie w usługach jak np poczta, kasjer w sklepie to miejsca pracy emerytów a nie młodych ludzi- tak jest w Anglii w Szwecji.... i to jest problem u nas bo nie młodzi to powinni robić...

2 0
ID:54002

????

@~ozon: ...a kolesie partyjni.....? Co POwinni robić ?

0 2
ID:54004

zbuntowany_kaloryfer

Rok 2050. ogłoszenie: "27letni emeryt poszukuje pracy dorywczej lub na pół etatu";)))

0 0
ID:54005

zbuntowany_kaloryfer

Nie pijesz krwi, nie zabijasz niemowląt, żyjesz uczciwie, jak na Żyda przystało ... to jakiś nienormalny jesteś.
Ps. Właśnie uświadomiłem sobie, że po części jestem Aborygenem. Dotąd nie zdawałem sobie z tego sprawy. Aha, jestem też trochę Murzynem. Niewolnica Isaura to moja prababcia;)))

2 1
ID:54010

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA