A jednak dofinansowanie od Marszałka dla...

A jednak dofinansowanie od Marszałka dla CW..........
"Projekt przedsiębiorcy z Miasta Włocławka – PHU HERN Maciej M.... Tytuł projektu: „Telewizja informacyjna dla Włocławka – CW24 tv” Całkowita wartość projektu: 623 960,80 zł Wartość dofinansowania z EFFR: 304 308,75 zł Nowe miejsca pracy: 4 Oś Priorytetowa 5. Wzmocnienie konkurencyjności przedsiębiorstw, Poddziałanie 5.2.2 Wsparcie inwestycji przedsiębiorstw W ramach projektu przewidziano zakup fabrycznie nowych środków trwałych w liczbie 233 szt. m.in.: kamer, stołów montażowych, mikrofonów, oświetlenia i telewizorów. Zakup tych urządzeń w znacznym stopniu przyczyni się do zwiększenia potencjału produkcji nagrań telewizyjnych przez CW24, jak również umożliwi w spełnienie standardów emisji programów w technologii Full HD."
źródło: http://www.slideshare.net/UMWloclawek/regionalny-program-operacyjny-wojewdztwa-kujawskopomorskiego-realizacja

11 komentarzy

Ada

Ile tych miejsc pracy? Dziwne taki rozglos dla tej bagateli. Wzmacnianie konkurencji. Przeciez juz nie ma zakladow przez ta konkurencje. Co za idiotyzm.

3 5
ID:54126

Michał

Znam tego całego M., mam o nim ...... zdanie, zresztą wśród moich znajomych też jest delikatnie mówiąc "niepopularny" za to jak prowadził sklep motoryzacyjny, dla mnie to bezwzględne ..... i tyle!!! Widząc co ta cała TV WC wyprawia to znaczy tylko tyle, że M. w główce się nie polepszyło!

2 6
ID:54130

yolka

dane z 2010 ludzie....litości

6 1
ID:54131

pol

No 3 lata temu to nie tak dawno. I romans prasy z władzą to nie najlepsze dla niezależności IV władzy :(

2 0
ID:54134

lucek

Gdyby nie ta telewizja to nic byśmy nie wiedzieli o mieście. Pozdrawiam całą ekipę jedynej niezależnej telewizji we Włocławku .

5 9
ID:54138

Sławek Bieńkowski

Romans władzy z mediami, wiem coś o tym jestem w trakcie sprawy sądowej z MPEC odnośnie wydatków na reklamę.
MPEC mimo, że przegrał pierwszą sprawę nadal się broni oczywiście na koszt mieszkańców, bo adwokat opłacany jest z ich rachunków za ogrzewanie.
A dane z projektu są z roku 2010, dostali dofinansowanie, jak narazie co widać po reklamach są ostro tępieni przez WŁADZĘ. Władza nie lubi krytyki.
Jestem za tym aby media były niezależne, ale w takim mieście jak Włocławek gdzie głównymi reklamodawcami jest miasto i spółki miejskie jest to trudne.
Media muszą być niezależne, ale żeby do tego doszło muszą być inni reklamodawcy a w związku z postępującym upadkiem Włocławka pod władzą SLD-Skrzypka itp. nie ma firm, które by zlecałyby reklamy i zapewniały tym samym godziwe pieniądze mediom z reklam.
Nie jestem stronniczy, nie bywam zbyt często ani w jednej telewizji ani w drugiej. Jawność wydatków to podstawa (MPEC na przykład), a resztę ułożą zasady wolnego rynku i konkurencja.

Pozdrawiam
Sławek Bieńkowski

4 3
ID:54140

do wlo

o czym ty piszesz, przeciez dostali te dotacje 3 lata temu, w roku 2010 i dlatego tak sa za opozycją, tylko potwierdziłeś, że popieraja tych którzy ich finansują

4 0
ID:54151

zdzisiek

Jaka ona niezależna? Na każdym kroku krytykują prezydenta, co by nie zrobił, to dla nich zawsze źle. Dlatego nie oglądam już tej pseudotelewizji.

3 4
ID:54152

????

@~Sławek Bieńkowski: A może jakieś KONKRETNE apolityczne autorskie PODPISANE propozycje ?

0 0
ID:54171

Karol

Panie Sławku, doskonale wiemy za kim WC24 się opowiedziała wprost w wyborach samorządowych 2010 i cały czas do dziś tylko Chmielewski, Borowiak, Bieńkowski, Zboniu a już przebijaja ostatnio wszystkich - Wojtkowski i Lebiedziński. Już wiadomo kogo będzie popierać i chwalić WC24, a pamięta Pan jak przed wyborami do parlamentu WC24 na jakiś czas obraziła się na Zbonia i promowała Giżyńskiego z Torunia, śmieszne to było, ale właścicielowi Ma....., to wszystko jedno za kim jest, byleby ten ktoś kasę dawał i to dużą - tak myślę, Pałucki się na nich wypiął za "bezstronność" to doją kogo innego i tyle! Pałucki ma rację, ta cała WC to najbardziej stronnicza telewizja jaką oglądałem, przebija nawet TV TRWAM swoją monotonnością

0 0
ID:54185

Samanta

Ale musicie przyznać, że z naszą WC wesoło jest.... Występów Pana Lebiedzińskiego to nawet żaden profesjonalny kabaret nie przebije...

0 0
ID:54220

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA