W Polsce same innowacje - smieci, sluzba zdrowia, rownanie z...

W Polsce same innowacje - smieci, sluzba zdrowia, rownanie z ziemia zakladow pracy, szkolnictwo i oczywiscie religia.
"PESA jedną z najbardziej innowacyjnych firm"! W Warszawie odbyła się prezentacja „Raportu o innowacyjności gospodarki Polski” i uroczystość wręczenia wyróżnień najbardziej innowacyjnym firmom w Polsce. Innowacje pozal sie Boze, widac to na kazdym kroku no i oczywiscie wyroznienia i kasa dla kumpli.

6 komentarzy

????

POlityczne kolesiowstwo to złota zasada POtajtanej koalicji POdparta zakłamaniem i zawłaszczaniem ....naszych składek emerytalnych i przelewaniem ich na szwajcarskie konta ...

5 5
ID:54135

Oczytany

~???? czytaj ze zrozumieniem. Albo nie wypowiadaj się wcale. Coś siedzi ci w gardle...nie wiem czy to nie kom......z niedzieli...

2 3
ID:54147

ozon

a ja też nagradzam "Oliwię" za te błyskotliwe wypowiedzi, które zawsze są w treści takie same- zresztą jak i u "pytajnika"Jak widzisz "Oliwio" kumplem Twoim nie jestem więc o nepotyżmie nie może być mowy.Przędziesz te głupotki z zapałem godnym lepszej sprawy... uważaj ,żeby wrzeciono nie było zatrute bo teraz trudno o księcia.

1 2
ID:54148

Oliwia

@~ozon: U ciebie tez ta sama i to z coraz wieksza werwa obrona tuskowego systemu. Widac, ze zyje ci sie dobrze i nie dostrzegasz co dzieje sie naokolo a bron Boze zeby cos zmienic.

3 2
ID:54161

ozon

Tak czy siak lepszy jak piszesz "tuskowy system" niż paranoja pisowska polegająca na obiecywaniu gruszek na wierzbie. No ale żeby to pojąć trzeba czegoś więcej niż posiadasz "Oliwio" Głowa to nie tylko fryzura. To ,że żyje mnie się dobrze zawdzięczam sobie- ty zaś masz postawę roszczeniową a zabawne w tym jest to,iż oczekujesz od polityków zwiększenia zasobności własnego portfela. Humor 100 lecia!Posłuchaj dobrze o czym mówi pisowski wódz i zastanów się nad tym żdziebko a zobaczysz ,że to fatamorgana... i znowu obudzisz się z ręką w nocniku...Współczuje.i Tobie i tym wszystkim czekającym na cud w wykonaniu Jarosława. B eatyfikacji nie będzie o nie!

0 2
ID:54168

????

Za mało jest publikacji prawdziwych danych o skutkach dla Polaków rządów POtajtanej koalicji ...http://biznes.onet.pl/praca/pracujemy-wiecej-niz-inni-mniej-zarabiamy,18493,5555772,5451429,468,1,news-detal -żebracy Europy są ogłupiani POdobnymi metodami jak za komuny -kłamstwo i manipulacja .

0 0
ID:54198

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA