Film o tych co w/g pytajnika zarabiaja 250 euro a w/g mnie...

Film o tych co w/g pytajnika zarabiaja 250 euro a w/g mnie dzicz i pazerstwo nic więcej .90% TO ..... jak mówi Korwin.

8 komentarzy

????

,, o tych co zarabiaja 250Euro'' - wstydliwe dane wewnątrzpartyjne POdają że 250 Euro zarabua 90% Polaków ....

3 3
ID:54195

Radio_Moskwa

No i co? Telewizory z wyprzedaży Philips zaprzestał produkcji TV chyba dwa lata temu! Bo miał same straty! Zostało w magazynach to i muszą gdzieś upchać! Najlepiej Polaczkom:) Ciekawe jak z gwarancją? Jak by ludzie mieli naprawdę kasę to by im do domu przyjeżdżali instalować sprzęt:)

1 1
ID:54199

gość

przecież Ciebie to nie dotyczy bo Ty holender czy ktoś tam :)

pożegnałeś się polskością to i portal pożegnaj, bądź konsekwentny w działaniu, jesteś chyba jeszcze mężczyzną? :P

4 0
ID:54200

Zofia

Nie mozna nazewac wszystkich dzicza. To bieda pcha ludzi do takiego postepowania.

2 2
ID:54201

george best

@~gość: nie traktuje siebie ani Polakiem ani Holendrem.Więc chyba mam prawo do wyszukiwania takich pólmózgów jak na filmie.
Co do Philips-a to mylisz się razem jadą na wózku z LG nawet w tej fabryce pod Wrocławiem

1 1
ID:54204

gość

@~george best: przepraszam, masz prawo, nie pisz tylko, żeś bezpański,

0 0
ID:54207

george best

gośc nie musisz przepraszać jak wolę być bezpański lepiej mi z tym.
Radio Moskwa to ze Philips rezygnuje nie oznacza że Panele lcd nie sa jego .To Holendrzy mają więcej w mózgu niz koreańce z byłego Gold Star-a .Philips zajął się teraz małym agd gdzie dobrze im idzie ale mimo tego ślub z LG nadal ważny razem pchają ten wózek .

1 1
ID:54229

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA