Panowie referendalni wskażcie kandydata! Pan Gawrysiak na...

Panowie referendalni wskażcie kandydata!

Pan Gawrysiak na prezydenta? Hm - ciekawe. A może Pan Lebiedziński. Panowie określcie się a nie robicie ludziom z mózgu kisiel. Komisarz to nie prezydent, miałby ograniczone kompetencje. I rok zaprzepaszczony.

10 komentarzy

wyborca

Naturalnie że numerem 1 jest pan Lebiedziński !

15 9
ID:54357

rumun

Rok zaprzepaszczony to jak Pałucki by został... tak jak obecne lata... BTW niech poprawi studzienki kanalizacyjne na Michelinie bo jest to żałosne...

18 5
ID:54363

????

@~wyborca: A podpisał swoim nazwiskiem notarialnie swoje ,,obiecanko-cacanki'' ...czy tak jak dotychczas -blablablabla...,,wybierzta mnie to wam wtedy zrobię dobrze '' ?

2 12
ID:54374

radny browarek

Wiem ,że natomiast Panie Lebiedzińskie dobrze usuwają żęby.

10 2
ID:54379

Raport

Aktualnie nie interesuje mnie kto będzie następny.Czas pokaże.Jedno wiem na pewno ten prezydent powinien zostać skontrolowany przez prokuraturę z powodu "niegospodarności koleżeńskiej".Po drugie na pewno nie powinien być to komunista a Pan Pałucki nim jest.Po trzecie nie powinien to być były funkcjonariusz Milicji Obywatelskiej.A Pan Andrzej był milicjantem i nikt nie sprawdził co robił za swoich lat świetności.Spytajcie go na żywo.Zobaczcie reakcję.I po czwarte ciekawe gdzie pracuje Pan "SW" piszący notkę i czy nie u Andrzeja.

17 3
ID:54389

Lao Li

Ten "Raport" nie wie co to komunista, Pałucki co najwyżej mógł być socjalistą, ale taki "Raport" skąd ma mieć o takich prostych rzeczach pojęcie jak jest beztalencie!!!

3 9
ID:54402

LALA20

@ Lao Li

Czy Mao Tse Tung, to Twój krewny?
Z całą pewnością nie był nim Czang Kai Shek.
Pozdrawiam.

8 1
ID:54413

pietreq

Lao Li nie piskaj, tylko zacznij się oswajać z faktem, że czas rządów elit postkomunistycznych w naszym mieście się kończy. Przez nich jesteśmy w plecy o wiele lat w rozwoju.

10 2
ID:54416

LALA20

@ pietreq

Taka sytuacja zawsze odpowiadała Kościołowi.
Kościół od zawsze był przeciwnikiem rozwoju, postępu i nauce.
Pozdrawiam.

9 2
ID:54421

pietreq

@~LALA20:
Nie wiem po co piszesz o Kościele, ale skoro chciałeś mnie tym sprowokować, to Ci się to nie udało.
Przedstawię tylko myśl, która zrodziła mi z tego co napisałeś.
Pomyślałem, że rozwój, postęp i nauka mogą człowiekowi służyć, lecz mogą go również unicestwić. Wszystko zależy od tego jak to człowiek wykorzysta.
Jak to Einstein powiedział, że "problemem naszego wieku nie jest bomba atomowa, lecz serce ludzkie".
Też pozdrawiam.

8 1
ID:54425

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA