A ja mam pytanie do Forumowiczów i liczę na rzetelne...

A ja mam pytanie do Forumowiczów i liczę na rzetelne wskazówki. Chcemy z żoną wybrać się w Bieszczady ( ona nie zna tych terenów zupełnie) może znacie jakieś fajne miejsce gdzie można się zakwaterować? Chodzi o ciszę ,spokój kontakt z naturą- tak jest jak ma się żonę Szwedkę ...

13 komentarzy

LALA20

@ ozon

Krystyna Prońko śpiewała o Cisnej.
P.S.
A jeżeli chcesz kompletnej głuszy, idż śladami wypalaczy węgla drzewnego.

1 0
ID:54459

poliszynell

Polecam ośrodek Cień PRL-U , czyli ostatnią Deskę Ratunku :) - Dołżyca k/Cisnej. Luksusów się nie spodziewaj dla "cywilizowanych" mogą być "prymitywne" - ale cisza, spokój, kontakt z naturą i głuszą zagwarantowany. Miło wspominam pobyt '08. Mogę podać namiary do bieszczadzkiego przewodnika
pzdr

0 0
ID:54463

fiskus

Zapraszam nad Jezioro Głuszyńskie , kwatera gratis !

0 0
ID:54465

????

Tylko weź POd uwagę , że w tamtych stronach są jeszcze ludzie PRAWDOMÓWNI I UCZCIWI i nie cierpią kłamców z PO ....

3 5
ID:54469

george best

Za Ustrzykami jest wieś ŻŁOBEK żarcie kupcie sobie jedzonka a po spiryt na Ukrainkę pieszko i zdrowo.Luksusów nie ma ale jest leśniczówka i 2 domy przenocujecie u gospodarzy na sianie.W imię starego hasła Punk Not Death.A nie tam pensjonaty sraty taty.

1 1
ID:54480

ozon

Wiedziałem ,że można na wielu z Was liczyć! Też myślałem o Cisnej i "poliszynella" proszę o te namiary. bo o to właśnie mojej piękniejszej połówce chodzi. Już ślepia Jej zabłyszczały i siedzi z nosem w laptopie...Ja byłem w Klimkówce ale to hektar czasu już minął- 38 lat ! Planujemy wyjechać 1 sierpnia a na jak długo? ile się da!Jeszcze raz bardzo dziękuje Wam. a teraz słowo do "fiskusa"- ba, gdyby to była oaza spokoju to kto wie...ale dzięki za zaproszenie.A teraz do "socjologa społecznego ""pytajnika"! Masz rację tam są ludzie.....

1 1
ID:54485

????

@~ozon: No własnie, jak z nimi będziesz rozmawiał ze swoim POkrętnym słownictwem i koniunkturalnymi POglądami POpierającymi naczelnego RP ? On tam w Bieszczadach ma czerwoną kartkę ....

1 2
ID:54501

poliszynell

przewodnik - bardzo sympatyczny człowiek i mam nadzieję, że tak mu zostało:)
Andrzej Niepołomski
tel. (13) 469 22 55
kom. 889 761 064
[email protected]

Dane z wizytówki, która ma 5 lat musisz je zweryfikować.

Życzę maksimum wrażeń w Krainie Biesów i Czadów:)

1 1
ID:54532

LALA20

@ ????

Jak żona z Tobą wytrzymuje. Jesteś już po rozwodzie?

1 1
ID:54544

ozon

"poliszynell" ok- sprawdze. Dzięki wielkie!A teraz do Ciebie cudaku "pytajniku"., odnoszę wrażenie ,że Ty nawet z własnym gównem w toalecie prowadzisz te pseudo polityczne rozmówki...

2 2
ID:54559

????

@~LALA20: POstęPOwo żyjemy w związku partnerskim ...chcemy być PO linii ....i na topie ...a ty ...?

2 1
ID:54563

LALA20

@ ????

Ty chyba z nim, wiesz z kim, zamieniłeś się na łby.

0 2
ID:54571

????

@~ozon: smacznego....jak widać prawda obnaża prawdziwe oblicza ,,POstęPOwej entelegencji'' na POziomie krawężnika ...

1 0
ID:54575

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA