Wiadomość z ostatniej chwili! Drodzy Forumowicze...

Wiadomość z ostatniej chwili! Drodzy Forumowicze zapamiętajcie ,że zanim zechcecie dokonać jakiegoś wpisu czy wrzucic nowy temat- skonsultujcie to najpierw z "pytajnikiem" vel "antydziałkowcem" "bazyliszkiem "naczelnym bacą".Jakie kary grożą- a tego już "wiarygodne żródła" prosto z Torunia nie zdradzają- myslę ,że łamanie kołem to jedna z lżejszych kar!

16 komentarzy

szczawik

ozorek przepraszam ozon jadłeś dziś mirabelki czy szczaw ?

12 3
ID:54736

zbuntowany_kaloryfer

@ozon.
Oczywiście, że jedna z lżejszych kar. Bo zapomniałeś urozmaicić ją o moje ulubione atrakcje, czyli wytrzewienie i poćwiartowanie żywcem. Na temat doznań mogliby wypowiedzieć się pewni Anglicy, członkowie tzw. "Spisku prochowego" z 1605 r. No nie poszło chłopakom, więc trochę długo trwała ich podróż na Łono Abrahama. Pech;)

3 13
ID:54740

????

Już zrezygnowałeś z wyjazdu w Bieszczady ? Mówienie ciagle prawdy przekraczało twoje mozliwości psychofizyczne ? A tamtesi ludzie są prawdomówni i POkrętnych ględołów nie tolerują ...

10 4
ID:54744

Oczytany

~do ozon - Czyżby wieść od samego Rydzyka?A te " wiarygodne źródła " to uchwalili na jasnej TFU! łysej górze?

5 7
ID:54757

Zofia

Natomiast Ozon akceptuje filnowanie osob wchodzacych do kibelka na dworcu we Wloclawku i biedne dziewczyny tam pracujace i notujace w wielkim zeszycie ilosc klientow korzystajacych z toalety. "Ksiegowosc" w zeszycie musi zgadzac sie z iloscia filmowanych ze tak powiem glow. Jeszcze takiej wolnosci i demokracji nie widzialam.

5 5
ID:54759

????

@~szczawik : dobre ....,,ozorek'' .....to ci się udało ,POstaramy się nie zaPOmnieć ...

4 2
ID:54763

cichyobserwator

@~Zofia: A widziałaś tę dawniejszą ,, wolność i demokrację " zanim nastały te obecne ,, straszne " czasy . Wtedy jak smród wewnątrz otumaniał to test na refleks był dobry do którego pisuaru podejść bo albo zapchany albo oberwany , a jak już przycisnęło coś grubszego to dylemat życia - usiąść, nie usiąść- albo jakby tu zrobić to na stojąco ? Panie miały ten dylemat zapewniony zawsze.
Teraz jest czyściutko , pachnąco , mydło jest , papier jest - Straszne to wszystko !!!
Kiedyś..... bez tych kamer przy wejściu to była ,, prawdziwa wolność i demokracja "

3 4
ID:54769

????

@~cichyobserwator: Masz rację ...zupełnie tak jak tow Jaroszewicz ,,żeby nie my to ta ciemnota wozami drabinastymi by jeszcze jeźdźiła , a nie Syrenką czy Trabantem '' ..... No dobrze , a te hołdy i POkłony dla tych cudotwórców co nam ten dobrobyt za 250Euro miesięcznie w ramach umów śmieciowych wypracowali gdzie przelewać ? Gdzie czołem bić za orkę do 67 roku życia , kogo w d....ę całować za POlitykę prorodzinną która doprowadziła do kryzysu demograficznego polski naród i wreszcie gdzie wpłacać datki na załatanie dziury na du....e ministra finansów który miesiecznie zarabia miliony ? No gdzie ,cichyagenciePO , gdzie to ma robić te 3 miliony wygnanych ,,za chlebem'' i reszta POzostałych ostrzyżonych na zielonej wyspie owiec ?

1 3
ID:54774

Moher

@~cichyobserwator: znowu trujesz ,5zł za za załatwienie potrzeby fizjologicznej na bulwarach. Drożej s..m niż jadam, złe to obyczaje!!!. -cichyobserwatorze- tyle dają pracodawcy za 1h pracy

3 3
ID:54776

ozon

"Zofia" "ozon' akceptuje wszystko co przyśpiesza rozwóuj cywilizacyjny. Chyba to nie kamery są złem samym w sobie tylko fakt ,że ludzie zachowują sie skandalicznie i potrzebny nadzór. Bezpieczeństwa w każdym tego słowa znaczeniu nigdy dośc. Im szybciej niektórzy się ucywilizują tym mniej bedzie monitorowania- jak widzisz wszystko w rękach obywateli.A teraz słów kilka to "pytajnika- bazyliszka"Cieszysz się z takiego taniego poklasku jak maluch z lizaka no ale masz mało powodów do zadowolenia wiec cieszy mnie ,ze uśmiech gości na Twym licu.W Bieszczady wybieram się 1 sierpnia wykaż cierpliwość.Acha "szczawik"- podoba mnie się to Twoje "przejęzyczenia" i od teraz mogę być "ozon- ozorek" Lubię robić ludziom przyjemności empatia to jedna z moich zalet. Pozdrawiam oblizując się ozorkiem po mirabelkach.

3 1
ID:54777

fiskus

No co ty ~ ozorek , Ty też musisz się określić - jesteś ze wschodu , dzikiego zachodu , czy : no i cóż że ze Szwecji ? Polacy to DZIKI kraj , nieprawdaż ??? , ale cywilizowanie GO daruj sobie !

1 1
ID:54794

cichyobserwator

@~Moher: Racja ! Osoby tam pracujące powinny witać Mohera pokłonami , jak trzeba to strząsnąć , jak trzeba to d---e podetrzeć a na odchodne cmoknąć w łapę .
A swoją drogą - to cy ty jadasz ? Jeżeli pozostałeś na etapie krzaków i liścia rabarbaru to jednak masz taniej i na tym etapie nikt ci nie zabrania pozostać .

3 4
ID:54803

Koalicja Moherowa

@~cichyobserwator: Pytasz ślepy obserwatorze? odpowiadam Mirabelki i szczaw POlecane przez Stefana Myszkiewicza Niesiołowskiego z wykształcenia robakolog

3 2
ID:54807

????

@~Moher: POruszasz temat dla cichejagentury bardzo niewygodny bo ...prawdziwy a prawda w ,,tych POstęPOwych '' kręgach jest baaaardzo niePOlularna wręcz tępiona ... Tam lepiej oPOwiadać pierdoły że reforma Urzędów Pracy zmniejszy bezrobocie, ....kolejna ściema dla naiwnych owiec ...POłączona z odwracaniem wyborcom uwagi od rozkradzionych składek emerytalnych i 24 miliardowej dziury u Vincenta czosnkiewicza ...

2 2
ID:54813

cichyobserwator

Koalicja Moherowa , Moher i pytajnik -
Tak walczycie o dobro Polaków , o ich zarobki i o ich prace a chcielibyście żeby pracownicy szaletów wam za darmo d---py podcierali ? A niby czym jestescie od nich lepsi żeby tego wymagać ? Robią swoje i należy im sie zapłata a takie obiboki jak wy - mocne w gębie i zadufane w sobie siedzcie w tym internecie i pokazujcie swój ,, patriotyzm " i wielkie wirtualne bohaterstwo a pewnie w realu to zwykli nieudacznicy z przerośniętym ego.
Zasada jest prosta ! Jak mnie nie stać na żarcie w knajpie to jem suchy chleb w domu , jak mnie nie stać na skorzystanie z szaletu to siedzę w domu i myślę jak to zmienić . Wy chcielibyście zmieniać wszystko i wszystkich dookoła a zapominacie zacząć od siebie. Jak już was tak przyciśnie ( chociaż czytając was to ciśnie was już od dawna) to podajcie nr konta a na porządne s....nie ( po tych mirabelkach ) wyślę wam po setce to chociaż wam trzem ulżę w tych cierpieniach.

3 4
ID:54836

????

@~cichyobserwator: nie zamydlaj -pisz o tym jak twoi idole wyprowadzają Polakom ich składki emerytalne do starozakonnych banków bo to jest teraz temat najważniejszy- dziś głosowanie w cyrku na Wiejskiej ...a nie wypisujesz pierdoły odwracajace wyborcom uwagę ...

1 2
ID:54841

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA