Ciekawe co na to "maruderzy", że w OBIEKTYWNEJ sądzie...

Ciekawe co na to "maruderzy", że w OBIEKTYWNEJ sądzie popiera Pałuckiego a nie popiera referendum aż 70% włocławian. Pamiętajmy, że 10000 podpisów, jeżeli są ważne to zaledwie 13% tych włocławian z prawem do oddania głosu. A i tak "grupka referendalna" nie zbierze odpowiedniej liczby WAŻNYCH głosów, zobaczycie już za tydzień - to ostateczny termin!

6 komentarzy

girrrl

bye bye pałucki ;) Prawie Cie juz nie ma ;)

11 5
ID:55216

spostrzegawcza

Lidka, kauczatka, Maniuś, Kolumb, Talib, Malkontent, Lalamido, itd... - już raz pisałam Ci, że zdradza Cię chaos w wypowiedziach i emocje. Do tego dochodzi jeszcze ortografia Ty "sądo" hahahahaha.

11 1
ID:55217

świnka Pepa

Taka ta sONda obiektywna, że pierwsze o niej słyszę. Popytałam wśród znajomych i jakoś ich nikt też nie "przesondowywał". Interesujące zjawisko.

6 1
ID:55224

zbuntowany_kaloryfer

świnko, nie masz pojęcia co pisałem a co skasowałem...
Przynajmniej na chwilę

0 2
ID:55227

świnka Pepa

@zbuntowany_kaloryfer:
Jeśli pisałeś coś do mnie, to wal śmiało. Świnki nie są obrażalskie. Raczej płaczliwe, ale obrażalskie ani trochę.

A tak poza tym, jako, że nie lubię być niedoinformowana to pogrzebałam i odnalazłam rzeczoną sondę. I co widzę? 27,3% za odwołaniem pana Prezydenta, przeciw 69,7%, zdania nie ma 3%. Liczba oddanych głosów: 864!

I teraz pytania: w jaki sposób można przedkładać ważność/wartość 864 kliknięć osób anonimowych nad kilka tysięcy "głosów" ludzi, którzy na listach podpisali się imieniem, nazwiskiem, adresem, peselem? Na czym polega obiektywizm przeprowadzonej przez gazetę sondy?

Jeśli to niewłaściwa sonda, proszę o namiar na tę prawidłową.

2 1
ID:55229

Kinga

@spostrzegawcza, mam cię gdzieś.......

0 4
ID:55241

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA