Warszawskie referendum, na rok przed wyborami, jest aktem...

Warszawskie referendum, na rok przed wyborami, jest aktem politycznym o jednoznacznym celu. Ma obalić panią prezydent wywodzącą się z partii rządzącej, żeby łatwiej było obalić cały rząd - powiedział powiedział wywiadzie dla "Rzeczpospolitej" prymas Polski abp Józef Kowalczyk.

5 komentarzy

????

Sugerujesz że bohaterowie ,,Krótkiej rozprawy ...'' czyli pan , wójt i pleban są nadal w ,,koalicji'' przy POlskim korycie ? A przeznaczeniem głupich owiec wyborczych jest im to koryto napłeniać ? A jak nie napełniać ....to grzeszyć ?

2 3
ID:55442

komuszek

Lubie jak się solidaruchy za łby biorą

0 2
ID:55456

pietreq

@~Moher:
Zerknąłem sobie na ten filmik z wykopu i uważam, że jego twórcy temat podatków poruszyli bardzo jednostronnie. Istnieją także inne rzeczy, za które płacimy w podatkach nie wiedząc o tym, a nie wszyscy z tego korzystają. Czy wiesz o tym? Czy zgodzisz się ze mną?
Podobała mi się wypowiedź tego dziadka w okularach z kapeluszem na głowie, co go ręka świerzbiła. Chociaż może w niezbyt grzeczny, lecz jakże dosadny sposób przedstawił swój pogląd, to jednak facio jednak ma rację. Czyż nie?

0 0
ID:55549

????

@~pietreq: Swithttp://demotywatory.pl//uploads/1253956378_by_pansawik_600.jpge slowa mimo ze placimy podatki to placimy równiez za dowód osobisty , paszport , prawa jazdy i za kazde pismo z piardnieciem do wydziału komunikacji , urzędu skarbowego i wielu innych instytucji .Ostatnio dowiedziałem sie że wystapienie do Rzecznika Ochrony Danych Osobowych też kosztuje ...a wszystko POdobno w ramach ,,taniego państwa'' - jak twierdzi naczelny kłamca RP .

0 0
ID:55564

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA