Może wkoncu Policja zajmie się ta Pijana Odurzona srodkami...

Może wkoncu Policja zajmie się ta Pijana Odurzona srodkami narkotycznymi Patologia z ul.Lanowej robia co chcą zaklocaja mir domowy a dziś już nie przejmują się tym ze stwarzają zagrozenie dla zycia ludzkiego Podpalajac smietnik dziś smietnik jutro nasze drzwi do mieszkan STOP TEJ BANDZIE nie pracujacych nie uczących się Patologii pijanej znaroktyzowanej Bandzie Gdzie jest dzielnicowy z Kazmierza Wielkiego odpowwiedzialny za ul.Lanowa proszę zajac się ta sprawa bo my mieszkancy mamy dość Dizs podpalili smietnik jutro podpala drzwi do mieszkan lub samochody!!

6 komentarzy

Sławek

Takie są wytyczne z góry.Nie drażnić. Potrzeba ZOMO.Wywóz na Wikaryjkę .Buty do jeziora . Masaż stóp i powrót do miasta na pieszo.Hehehe.Miałem to wiem.Teraz patrzę na to inaczej.

8 1
ID:55467

negocjator...

łanowa ile ? bo tak ogólnie to powiedziane

1 1
ID:55468

pewniak

pewnie chodzi o 1 i wieże naprzeciw tam dużo małolatów szukających zaczepki co sam kiedyś rano doświadczyłem gówniara pyskowała a jak odpowiedziałem to już super bohater się nastroszył ale odpuścił bo się postawiłem nie ma co się bać jak coś to lać po ryjach aż zahuczy, ale pojedynczo bo w grupie siła jak to mawiają, pojedynczo sraka w majtach taka prawda

3 1
ID:55472

Raport

Tak właśnie zachowuje się społeczniak który nie ma własnego życia.Trochę usłyszy ,nic nie zrozumie a wszystko opowie.Jak macie odwagę pewność to samemu zgłosić a nie nagabywać ludzi by zrobili to za kogoś.Wielu z tych którzy obgadują innych samemu posiada więcej na sumieniu.Komuś puszczą nerwy założy sprawę i się okaże z jakich IP takie tanie prowokacje są wysyłane.A bezpodstawne pomawianie jest karalne.Dlaczego jak we Włocławku zaginie lub zginie jakaś osoba to nie ma pomocnych.Jak urzędnicy nas okradają to też nie ma mądrych.Jeszcze raz napiszę.Jeśli nie macie dowodów i odwagi nie pomawiajcie ludzi bo kiedyś was ktoś pomówi i już nie będziecie tacy pozytywnie nastawieni do zepsutej machiny prawa.Ciekaw jestem też dlaczego komentujący "anonimowi"mają takie problemy ze stylistyką,gramatyką,ortografią i słownictwem gdy kogoś pomawiają.Czyżby niezbyt dobre wyniki w nauce?

1 0
ID:55530

????

POlicja PO otrzymanych POdwyżkach (300zł) ma ważniejsze sprawy na głowie .Musi opanować nowy sprzęt ,,prewencyjny ''przed 11 listopada ( jeden komplet kosztuje POdatnika ok 20 tysięcy złotych) , a jakieś podpalanie smietników hałasy i wandalizm bez POlitycznego tła ich NIE INTERESUJE . Mieszkańcy - radźcie sobie sami ...z takimi pierdołami ...

0 1
ID:55576

leokadia

P.Raport nikt nikogo nie pomawia z imienia lub nazwiska Czlowiek napisał o tym co wyprawiają osobnicy pod blokiem pozar miał miejsce interwencje policji tez czeste wiec o co chodzi...?P.Raport jedni sa wybitnymi naukowcami,inni dyslektykami ....wiec po co komukolwiek tu i teraz zarzucać ze jest społecznikiem podjudzaczem..niepsuty

0 0
ID:55594

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA