powiatowy urząd pracy wasze opinie?uważam że to strata...

powiatowy urząd pracy wasze opinie?uważam że to strata czasu i zatrudnianie pracowników którzy nie pomagają ludziom długotrwale bezrobotnym czemu nie zbierają masy ofert pracy z ogłoszeń nie chodzą po firmach i pytają o miejsca pracy sam miałem firmę to nawet nie miałem ofert z up pozdrawiam i licze na ciekawe opinie

8 komentarzy

negocjator...

urząd pracy daje prace urzędnikom pracującym w tym urzędzie .. nikomu więcej

8 2
ID:55628

george best

Przecież to firma rodzinna to po co maja buty zdzierać .Najlepsze oferty i tak są dla znajomych a dla reszty ochłapy.Mam nadzieję że jacyś mądrzy ludzie zlikwidują takie twory jak Urząd Pracy.

6 1
ID:55630

????

@~george best: a jak to rozwiązano w ,,bratnim '' Meksyku ?

1 5
ID:55636

george best

@~????: 6% bezrobocia jest w Holi w Meksyku nie wiem wie pewnie ta baba zwana Matka Boża z Guadalupe.Radzą sobie moi krewni jak tylko moga wszak rodzina to jest siła.Co ty tak z tym Meksykiem bida jest i tyle ale ludzie nie marudza tak jak w Polsce .Najważniejsze że mają kaktusy i % jedzenie tez jakieś jest dają radę .

2 1
ID:55646

????

@~george best: oni mają kaktusy a my mirabelki i szczaw ...przy torach ...a du...krację meksykańska ty wyciagnąłeś na to forum ...jak tylko POdpytuję światowca jak to jest w innych ,,niewolnictwach mafijnych'' których politykierzy również wmawiaja narodowi że żyje w demokracji i rządzi krajem ...POdobnie jak POlska POlityczna zaraza ...

0 2
ID:55655

george best

@~????: nie rób ze mnie światowca i innego tego typu.Ja jestem zwykłym człowiekiem .Przecież sam dobrze wiesz że w Meksyku się nie przelewa dlatego 1/3 rodziny żony siedzi w Holandii .Nie moja też wina że w Polsce jest nietolerancia i kradzież .Z tym Meksykiem to Ty zaczołes podobnie jak najeżdżasz ciągle na PO -pisałem Tobie kiedyś że jak się nie podoba to się spakój i jedź gdzieś gdzie będziesz miał dobrze a nie kraczesz jak kwoka na jajach.

1 0
ID:55675

????

@~george best: tym bardziej się dziwię że POpierasz klikę POlitykierów z ,,nocnej zmiany'' która rozkradła nasz majatek i wypędziła 3!!!!miliony Polaków za chlebem ...i robi wszystko by następne 3 miliony POszły śladem poprzedników i wyjechały dorabiać obcych ....dziwne że nir dostałeś kopa w ...od teścia za swoje POlityczne POglądy ...

0 1
ID:55685

//////

Urząd Pracy to jedna wielka pomyłka......Od spotkania do spotkania itd.a to i tak nic nie daje.A jeśli już się coś znajdzie to kierują bezrobotnych do pracodawców nawet nie sprawdzając miejsca pracy ani jej warunków-taka osoba jest traktowana jak.....A niby trzymają się przepisów...jakich przepisów...

0 0
ID:59672

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA