Dziwię się, że Pani Sz. z TV kujawy martwi się o wolne...

Dziwię się, że Pani Sz. z TV kujawy martwi się o wolne miejsca w DPSach, np. w Kowalu. To chyba bardzo dobrze, że osoby niesamodzielne znajdują opiekę w środowisku zamieszkania, wśród najbliższych i nie muszą być gdzieś w placówce. To tak jakby analogicznie martwilibyśmy się o to, że są wolne miejsca np. w domach dziecka czy schroniskach dla bezdomnych lub dla zwierząt. Pani redaktor proszę o trochę profesjonalizmu w wypowiedziach

10 komentarzy

????

Szkoda tylko że nie poruszono sparwy konstytucyjnego obowiązku państwa w zakresie opieki nad NAJSTARSZYMI OBYWATELAMI !!!! i powiązania obowiązujących tam WYSOKICH opłat z wysokościa pobieranych rent i emerytur ustalanych przez POlityczna zarazę ...ale widocznie to temat za bardzo smierdzący POlitykom...

2 8
ID:55631

ozon

... a który to paragraf w Konstytucji mówi o takim obowiązku ?

2 1
ID:55645

????

@~ozon: Zapytaj cichąagenturęPO....skoro sam nie znasz Konstytucji wlasnego kraju...

1 2
ID:55658

Moher

@~ozon: Konstytucja RP nie ma paragrafów, ma artykuły.Każdy obywatel miał dostarczoną do skrzynki pocztowej Konstytucje RP.Pewnie na komary wtedy "ptapty" wołałeś i nigdy nie przyszło Ci do głowy, aby kupić Konstytucję RP.
Warto przeczytać.Polecam art 68 ,

2 1
ID:55665

ozon

Przykro mi ale niestety nie dostarczono mi do Sztokholmu egzemplarza Konstytucji- napiszę chyba skargę? ( na szczęście jest internet- co za ulga). Bardziej znam Konstytucję Szwecji ale obiecuję nadrobić zaległości. Masz rację w Konstytucji są artykuły -paragrafy w Kodeksach... 68 przeczytałem- każdemu należy się opieka bez nacisku "NAJSTARSZYM OBYWATELOM'.. A wyjaśnij mi słowo "ptapty"?

2 1
ID:55669

????

@~ozon: widocznie jesteś w tej grupie ,,Polaków '' którzy zaraz po opuszczeniu kraju lepiej znaja język ... obyczaje obce niż polskie ktore wyssali z mlekiem Matki ....ale i takich odszczepieńców trzeba tolerować ...,,szwedzie z chinską gumką w majtkach ''...

1 3
ID:55681

ozon

Ty przestań pieprzyć te dyrdymały. Gorszego który bez przerwy kala swoje państwo to nie znajdzie się ze świecą atomową1 Co Ty wyssałeś z mlekiem ? nienawiść do Żydów ?W jakiej grupie Polaków Ty jesteś? Rodzina Maryjna ? Tyle samo w Was patriotyzmu ile katolicyzmu . Bohater zza monitora psia krew!Dedykuje Ci piosenkę "Mniej niż zero" naczelny baco bezmyślnego stada stacjonującego w grodzie Kopernika. Nie myślcie ,że jak On "wstrzymał Słońce a ruszył Ziemie" to Wy zrobicie odwrotnie !

1 0
ID:55700

????

@~ozon: bul bul bul ......i już spłuczka zakończyła swoją czynność .....prawda w oczy kole ?

1 1
ID:55715

ozon

Prawda? no tak skręca Cie że inni mają lepiej ,więcej... zawiść typowa dla niedouczonego sfrustrowanego krzykacza., któremu zawsze "pod górkę".

1 1
ID:55736

????

@~ozon: może jemu chcesz to POwiedzieć...http://biznes.pl/wiadomosci/raporty/,5574851,5225181,496,wideo-detal.html#play.....bo ja nie czuję sie adresatem twoich azorkowych epitetów ...

1 1
ID:55749

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA