Tusk POkazuje warszawiakom gdzie tak naprawdę ma...

Tusk POkazuje warszawiakom gdzie tak naprawdę ma wyborców-Polaków -http://wiadomosci.onet.pl/kraj/jaroslaw-kaczynski-o-powolaniu-gronkiewicz-waltz-na-komisarza-arogancja/8d67z -owce jazda do urny a POtem morda w kubeł i.... płacić POdatki ...warszawiaków to POdobno jeszcze bardziej zmobilizowało do głosowania za odwołaniem starozakonnej POzorantki - tak twierdzą moi krewni z Warszawy.

5 komentarzy

Moher

Znalazłem taki fajny wierszyk w necie
Do walca

Zapraszamy panią do walca
niczym innym przejechać się nie da
na kapelę się złoży ferajna
do rogatek odwieziem jak trzeba

duże miasto nie dla paniusi
ma już dosyć przekupek Stolica
nawijają makaron na uszy
krajobrazy tworzą z Księżyca

odwieziemy paniusie jak trzeba
bo Warszawiak urazy nie chowa
jakiś kmiot to by odwiózł taczuszką
a my walcem do Ursynowa

2 2
ID:55679

ozon

a jak tam referenda na Grenlandii?Co mówią krewni? Jak widać "gdzie diabeł nie może tam "pytajnik" z rodziną ma zaradzić? Koń by się uśmiał...

1 0
ID:55702

????

@~ozon: azorki niech szczekają a .... bliższa Polakom Warszawa i tam już warszawiacy szykują walec by czosnek został właściwie przygotowany do ,,eksPOrtu '' na bardziej odPOwiednie miejsce ...np w miejskich ,,przybytkach'' sanitarnych ....

0 1
ID:55714

ozon

Uprzejmie Ci przypominam ,że mój nick to "ozon" to raz dwa czosnek to naturalny antybiotyk ( no niestety na schorzenia inne niż psychiczne) a trzy kiedyś napisałem ,że "psy szczekają a karawana idzie dalej" i wówczas mało ze skóry nie wyprysnąłeś - taki byłeś oburzony ,że cytuję ;" wyzywam ludzi od psów"! mam nadzieję iż zaprzestaniesz "ozdabiać " mój nick...

1 0
ID:55735

????

@~ozon: ...z POdobną uprzejmością odPOwiadam że to nie ja wymyśliłem twoją nową ,,ksywę'' , a że bardziej pasuje do twoich ,,uczonych '' wywodów ...zapytaj o to autora twojej nowej ,,ksywy'' dlaczego ?

0 0
ID:55748

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA