Dzisiaj kupiłam gazetę Nowości Dziennik Toruński jest...

Dzisiaj kupiłam gazetę Nowości Dziennik Toruński jest reportaż o referendum. Najbardziej mnie zdenerwowały słowa wypowiedziane przez prezydenta Andrzeja pałuckiego
o referendum mówili od dawna ,ale myślałem ,że coś roztropniejszego wymyślą .A we Włocławku żyje się po prostu dobrze .

To dlaczego ja mam wrażenie ,że z każdym miesiącem w tym mieście żyje się coraz gorzej ???

3 komentarze

????

Może nie należysz do tej paryi....co trzeba ?

11 5
ID:55820

Mydełko

Bo w tym wywiadzie powinno być tak!!! A we Włocławku żyje MI się po prostu dobrze, co mnie obchodzi 22% bezrobocia. Mamy 2 przystanie, co mnie obchodzi, że ludzi nie stać na kajaki i wiosła, MNIE stać, bo Mi się żyje we Włocławku po prostu dobrze ..

9 3
ID:55825

świnka Pepa

Pan Andrzej powiedział co wiedział. Zapewne wśród Jego najbliższych, wśród ludzi, między którymi się obraca, nie ma bezrobotnych, ani tych, co harują za 1000zł na umowie śmieciowej. Będąc członkiem właściwej rodziny czy właściwego towarzystwa, ma się pracę w spółce miejskiej choćby po pedagogice na WSHE. Całkowicie zatem zgadzam się z panem Andrzejem. We Włocławku żyje się rewelacyjnie. Pod warunkiem, że należy się do właściwej grupy

10 2
ID:55833

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA