Wstrząsające niedopatrzenie związkowców- wręcz hańba!...

Wstrząsające niedopatrzenie związkowców- wręcz hańba! Do czego to podobne żeby w miasteczku namiotowym nie było KAPLICY? Polak - patriota tak robi? Skandal!!! No chyba ,że coś przeoczyłem w tej kwestii..... jeśli tak to mnie poprawcie!

16 komentarzy

mah

wiem, wiem, zdecydowanie wolałbyś synagoge..

10 3
ID:55930

george best

Kaplicy brak bo wielkie brzuchy są na wczasach ze swoimi zdobyczami czyli ministrantami.

4 5
ID:55932

ozon

No niestety nie masz bonusa- pudło kolego ( koleżanko?) katoliku... czko

4 6
ID:55936

PO ptokach

ozon ... może w TVNie nie pokazuja kaplicy. Popatrz tez czasem na inne kanały :P.

3 4
ID:55937

????

azorek -jak zwykle POd- lizuje się i POdlizuje ....a jarmółka gdzie ...tak jak u Kwaśniewskiego ? ...w kieszeni ?

2 6
ID:55940

george best

Zapomniałem że przecież że w Polsce jest jak jest to wyłącznie wina żydów.Jak oni mogli zabrać nam raj.A tak na poważnie trzymam kciuki żeby jak najszybciej wymieszało się w tym kraju chodzi o ludność .Bo jak ktoś będzie musiał pracować u Żyda,Hindusa czy Turasa przestanie biadolić.

1 4
ID:55949

????

@~george best: zapomnialeś gringo o mieszkańcach Meksyku ....którzy w ramach dobrobytu i turystyki przechodzą stadami jak się da przez granicę z USA ... tylko czasami ,,zaplącze'' im się w podręcznym bagażu ,,jakieś'' 50 kg kokainy ...ale poza tym żyją dostatnio ...i nie biadolą ...

0 1
ID:55959

ozon

"pytajnik"- "bazyliszek"- no oryginalny w Swoich wypowiedziach to nie jesteś . Powiem tak : lepiej mieć elegancką, dopasowaną jarmułkę niż wyświechtaną leninówkę.. a dwa jeśli już jesteśmy przy Kwaśniewskim no ten ma sukcesy polityczne w przeciwieństwie choćby do pana Hofmana ,który niczym innym nie może sie na tym polu pochwalić tylko sięga do anatomii.. żałosna dulszczyzna ale jakże polska co? I jeszcze coś- ciekawe jakby wódz Jarosław wyglądał z brodą Marksa lub Lenina?Chyba twarzowo! Poglądy szłyby w parze z wizerunkiem.

2 1
ID:55962

george best

@~????: ciekaw jestem co ty byś zrobił na ich miejscu.Musiał byś zobaczyć to na żywo i dopiero wygłaszać mądrości.Wiesz ilu ludzi pochodzenia Meksykańskiego zgineło na granicy z USA?To że maja ładne plaze i kobiety to nie wszystko czym dalej w głąb ladu tym większy strach.
W Meksyku kokaina w Polsce rządzi kler i wam bajeczki opowiada nie wiem co gorsze?

1 1
ID:55969

????

@~ozon: czy masz na myśli te sukcesy pod wpływem C2H6OH ....czy może są też inne ...np czworaki dla służby w posiadłości na Mazurach ? Komunista żyd i.... służba ...trochę to niesmaczne prawda ?

0 0
ID:55971

fiskus

@~ozon: Z dwojga złego wolę wyświechtaną leninówkę , choć na ścianach mojego domu nigdy nie wisiały portrety Marksa , Engelsa , czy Lenina . Izraelscy turyści mogą wjeżdżać do naszego kraju bez wiz ? Młodzież izraelska zindokrytowana politycznie , zwiedzająca obozy zagłady w Polsce ma swoich ochroniarzy i agentów Mossadu . Czego się boi ? My do ameryki bez wiz nie możemy , ameryka boi się słowianów z Europy środkowo wschodniej czy co ?

2 0
ID:55975

ozon

"pytajniku" "bazyliszku" przyłóż sobie pijawki, niech wypiją tą zepsutą krew tylko uważaj- nie wyrzucaj ich z powrotem do ich naturalnego środowiska bo ulegnie degradacji! "georg best" ma sporo racji w tym co napisał ; Ciebie chyba woda święcona tak otumaniłai te pełne miłosierdzia słowa płynące z Torunia- przy tym narkotyki to mały pikuś tym bardziej ,że nie wynaleziono metody na leczenie z takiego uzależnienia...

2 1
ID:55977

????

@~ozon: ale to i tak nie będzie POrównywalne z ,,mydleniem oczu'' które ty uprawiasz w ramach ....no właśnie w ramach jakiej ideologi te pierdoły uprawiasz azorku ?

1 1
ID:55992

ozon

"fiskus" nie wiele mnie obchodzi co u Ciebie na ścianach wisi, wisiało czy będzie wisieć- dla mnie może to być nawet pająk w ortalionie...Jest też mi obojętne jakie nakrycia głowy preferujesz- możesz nosić papachę czy turban- wsio dla mnie ryba ..postawiłeś takie infantylne pytania ,że na tym poziomie nie potrafię rozumować.Jedno jest pewne ,że ..."dusza słowiańska nieokiełznana..." może tego się jak piszesz "boją"?

1 3
ID:56018

fiskus

@~ozon: " Dusza słowiańska nieokiełznana " najbardziej tak , ale posługiwanie się slangiem , słownikiem odzywek podstawówkowych przez o ile pamiętam dziadka to dopiero niebywała infantylność. W tym miejscu postawię trzy kropki . . .

1 1
ID:56025

ozon

Widzisz "fiskus" nie wiem co nazywasz "slangiem" ? po drugie masz na myśli chyba "słownictwo" nie słownik- rozumiem - przejęzyczenie?!Czytając tu wiele wpisów utwierdziłem się w przekonaniu ,że poziom jest nawet mniej niż "podstawówkowy"... nie u wszystkich na szczęście ale jednak no to rozumiesz ,że używanie bardziej wyrafinowanych sformułowań byłoby nietaktem z mojej strony.... treść z założenia ma dotrzeć - czysta teoria prawda?Używanie odzywek "podstawówkowych" jak napisałeś nie jest niczym niestosownym nawet w ustach dziadków- trzeba umieć ze wszystkimi rozmawiać... i tym optymistycznym akcentem kończę. wyluzuj "fiskus"...

1 1
ID:56032

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA