Uważam ,że Pan Pałucki popełnił wiele błędów. Ale kto...

Uważam ,że Pan Pałucki popełnił wiele błędów. Ale kto ich nie popełnia,szczególnie jak się obejmuje totalny b...el.Jeżeli wrzucimy na szalę działania jakie podjął dla poprawy warunków bytowania w naszym zaniedbanym mieście pod względem infrastrukturalnym to jest niebo w porównaniu z tym co zastał.Jest kilka niedoróbek ale przecież np nie było już w mieście ani jednej całej ulicy. Nie wspomnę ,że większość ulic wyglądało gorzej niż wiejskie szosy a nawet bezdroża.
Ile to krzyku było jak naprawiano Kapitulną i dalej do Ronda przy Falbance . Zobaczcie jak teraz tam ludzie mieszkają i zapytajcie się ich czy są zadowoleni.Eleganckie chodniki,ścieżki rowerowe ,zjazdy na posesję.

11 komentarzy

????

.....a ,,kumitet''referendalny tylko czeka na takich zadowolonych jak ty i....zaraz ,,donieso'' do prokuratora by udostepnił twoje dane personalne ....to taki POlski przejaw du....kracji '' partyjniackiej ....

7 7
ID:56381

maks

Zgadzam się z wpisem Bogdana.Włocławek dużo stracił na reformie administracyjnej,kiedy został włączony do bagna bydgosko -toruńskiego,oczywiście za sprawą włocławskich decydentów.Odebrano Włocławkowi ponadregionalne instytucje,pozamykano lub przeniesiono znaczące zakłady pracy.Ilu było prezydentów przed Pałuckim i co zrobili- nic,miasto coraz bardziej upadało.Dlatego do referendum należy podejść rozsądnie i nie kierowć się upodobieniami partyjnymi .

14 6
ID:56384

zenek

a ja się w pełni z Bogdanem zgadzam, uwazam, że w mieście dzieje dię bardzo dużo

13 6
ID:56387

Bogdan

@~????:
Wiesz gdzie oni moga Bogdanowi skoczyc....
Oni moga mi skoczyć na pukel...włosów
A jakaby się czepiali to pujde do spowiedzi i wszystko ksiedzu powiem
Nie tylko on ma brata
Hahaha

3 6
ID:56392

dzonny_killer

to naprawdę niesamowita zmiana!!! bogdan przyznał, że pałucki błędy popełnia!!! i to wiele!!! a czy raczyłbyś je wymienić? chciałbym się dowiedzieć jakich to wielu błędów dopuścił się pałucki... :p

5 6
ID:56394

Bogdan

@dzonny_killer:
Mogę odpowiedzieć i odpowiem ale nie Tobie . Kultury Waść za grosz nie posiadasz.,pisząc czyjeś nazwisko z małej litery i nie ważne ,że to jest net.

4 3
ID:56399

dzonny_killer

@~Bogdan: jak dziecko w piaskownicy... wiem, ale nie powiem... hahaha nie będę się wygłupiał i pisał pod jakimkolwiek nickiem, aby "wyprosić" Twoją ocenę błędów pałuckiego wraz z ich wymienieniem... to również byłoby dziecinne :p

mam wrażenie, że po prostu nagle zwątpiłeś, a może stchórzyłeś? nic to... z wielkim bólem, smutkiem i zmartwieniem jakoś to przeżyję... :p

a kulturę zachowuję dla kulturalnych... a pisanie czyjegoś nazwiska małą literą jest przejawem braku szacunku do tej osoby, co już kiedyś wyjaśniałem... :p

jeśli to jest dla Ciebie główny i jedyny powód, to... gratuluję powagi :p

4 1
ID:56411

Bogdan

@dzonny_killer:
Niektóre nawyki wynosi się z domu.

4 2
ID:56418

????

@~Bogdan: albo z egzekutywy ...tak jak cichy i azorek ...

1 3
ID:56426

Max Langer

Bogdan, Maks,Zenek- brawo! Ale niepotrzebnie tłumaczycie, bo duża część mieszkańców tego miasta jest nastawiona negatywnie, dla samej tylko zasady żeby krytykować. Cóż, tacy tu ludzie mieszkają. Jak były dziurawe drogi, to narzekali, jak są naprawiane, też narzekają. Już sobie wyobrażam ich twarze, zacięte, złe, wciąż niezadowolone brrr,

1 1
ID:57881

dzonny_killer

@~Max Langer: cóż za żałosna forma ataku... nie wiem ile razy i ilu trzeba wyjaśniać, o co chodzi przy wyrażaniu niezadowolenia z poczynań parawładz miejskich... poszukaj sobie innych wpisów, w których to tłumaczę, nie będę się powtarzał... :p

0 1
ID:57895

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA