I znowu sm POŁUDNIE!!! Dodatkowe opłaty za wodę to...

I znowu sm POŁUDNIE!!!
Dodatkowe opłaty za wodę to kolejny brak kompetencji zarządu i rady nadzorczej sm POŁUDNIE. pan prezes płucze rury wodą, ale jaja jak berety.Czy on wie co mówi.
Należy jak najszybciej odwołąć całe towarzystwo wzajemnej adoracji.

15 komentarzy

Tomasz1

Odwołać? Przecież na zebrania wyborcze nikt nie przychodzi. Stara gwardia wybiera między sobą. Nie narzekać tylko działać. Na ostatnim zebraniu wyborczym było parę osób.

15 0
ID:56692

niktt32

To odwołajcie a nie sie od 3 lat rozczulacie.

13 0
ID:56694

dzonny_killer

tylko łosie i jelenie będą płaciły... :p

a swoją drogą... czy to można już nazwać złodziejstwem panie lewandowski?

13 0
ID:56698

Bogdan

Widocznie większości demokratycznie pasuje. Solidaruchy zawsze są niezadowoleni.

3 10
ID:56701

dzonny_killer

@~Tomasz1: @niktt32: i to jest właśnie podstawowy problem przeciętnego Polaka... marudzi, narzeka, psioczy, odgraża się, ale kiedy ma możliwość wziąć sprawy w swoje ręce i zadecydować, to ma to w poważaniu i myśli, że inni zrobią to za niego... tak jest w przypadku zmian w zarządzie spółdzielni Południe, tak mam nadzieję nie będzie w przypadku odwołania w referendum złego pseudogospodarza pałuckiego... :p

2 3
ID:56713

????

A kto z ,,odwoływaczy' był na walnym ? Czy może woleli sączyc piwko przed pudłem (zwanym błędnie telewizorem)z partyjną propagandą ?

1 1
ID:56717

tymi_tunie_pier

@dzonny_killer:
przecież referendum będzie nie ważne. Zakład ? O pełne dane personalne na forum.Zobaczę czy masz charakter.

1 1
ID:56720

TEKLA

Nie mam zamiaru płacić za nieudolność tego pana.
Wystarczy!!!

4 0
ID:56722

Tenia

ODWOŁAĆ GARGAMELA - i będzie spokój.

4 0
ID:56725

ONI

@~Tomasz1: Przecież ta władza wybrana została w demokratyczny sposób , tajne
głosowanie RADY NADZORCZEJ . Poczytajcie sobie sprawozdania z walnego zgromadzenia. Tylko nowelizacja ustawy o SM może zatrzymać to złodziejstwo .

6 0
ID:56726

dzonny_killer

@tymi_tunie_pier: ooo hahaha, a co Ci dadzą moje pełne dane personalne? poza tym taka wymiana miałaby sens tylko i wyłącznie, kiedy reszta byłaby również jawna... :p

nie wiem czy będzie, czy nie będzie ważne... życzę Włocławianom, aby odwołali prezydenta pałuckiego... sam pójdę, wiem że wielu znajomych i z rodziny również pójdzie... a reszta? mam nadzieję, że będzie "Elbląg", a nie "Warszawa"... :p

3 0
ID:56731

Bogdan

Jak się dowiedzą matoły z Elbląga to przyjadą do nas żeby nie robić głupstw . Może i u nas tak być ,że któryś z tych co namawiali do referendum ze wstydu będzie po ciemku chodził .
Żeby być sprawiedliwym powiem ,że mnie też cholera strzela jak czekam na załatwienie jakieś sprawy trzy miesiące a nie jeden max. Ale rok przed wyborami to nie ma sensu. Gdyby nie było CBŚ i innych kontroli to owszem ale tak? Nie dam się przekonać ludziom ,którzy pochwalają metody gospodarki w Białorusi albo prowadzącym firmy i nie płacącym ludziom za ich pracę.

0 1
ID:56744

bubu

A on wciąż marzy aby zostać PREZYDENTEM miasta To dopiero tupet marnoty !!!

0 0
ID:56750

dzonny_killer

@~Bogdan: jeszcze raz Ci powtarzam... odwołanie pałuckiego i posadzenie na jego miejscu komisarza, to m.in. likwidacja 3!!! wiceprezynierobów... policz sobie ile można dzięki temu zaoszczędzić... to pokryje koszty referendum i jeszcze zostanie!!! komisarz przecież nie polikwiduje rozpoczętych inwestycji, no chyba że te bezsensowne w początkowym stadium... :p

1 0
ID:56752

fiskus

@~bubu: Kariera polityczna tego pana i marnota jest znana .
Tylko dla przyzwoitości politycznej i spółdzielczej należy się zwykłe pomalowanie
wejścia do klatek schodowych . Jakie to trudne dla NASZEGO PREZESA !

0 0
ID:56789

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA