Dziury&wypadajaca kostka. 1. Nowe rondo na Michelina dzisiaj...

Dziury&wypadajaca kostka.
1. Nowe rondo na Michelina dzisiaj wypadajaca kostka (tak to rondo co powstalo niedawno!!!)
2. Kaliska kolo ronda falbanka "nowa nawierzchnia!" zniszczony afsalt ---> dziury jeszcze nie glebokie ale sa (glebokie beda po pierwszych mrozach)

Panie Palucki nawet te drogi wychodza Panu MIERNIE!!!

7 komentarzy

dzonny_killer

pałuckiemu dobrze wychodzi jedynie marnowanie naszych pieniędzy i tworzenie nowych stołków dla kumplusiów... :p

6 2
ID:56796

Ada

I tak jest w calej Polsce. A miliony z naszych podatkow ida do kieszeni skorumpowanych urzednikow, politykow i innych...

6 1
ID:56798

ja

a jakie to rondo prawdziwego ronda to we Włocławku nie ma oznakować jako rondo to można wszystko a tam muszą po kostce poruszać się pojazdy - autobusy i ciężarowe bo to rondo to dla rowerów a propo rowerów nie wierzyłem dopuki nie wsiadłem na rower tym co pisali o ścieżkach dla nich tragedia już dziś powinni siedzieć odpowiedzialni za te górki i dołki jak i zjazdy lub wjazdy na ścieśkę żadnej bandy nie popieram ale tych co pisali o złym stanie przepraszam że nie wierzyłem .

5 3
ID:56799

tymi_tunie_pier

@włocławiak tylko zobacz swoje zęby. P[o tym masz takie dziwne skojarzenia.Hahaha

3 4
ID:56802

????

@~Ada: i mimo że to nie jest normalne to tacy jak cichy i ozon będą wypisywać pierdoły że zwracanie na to uwagi to ....walka POlityczna ....a nie złdziejstwo gosPOdarcze ...?

1 3
ID:56803

george best

Na dziury w drodze tylko to ;

0 4
ID:56804

rew

Włocłwawiś czy Tobie wszystko wychodzi dobrze czy nie slyszysz czasem gwizdów.

2 2
ID:56814

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA