no,i co lebiedzinski,szczeka ci opadła,swoje`prywatne urazy...

no,i co lebiedzinski,szczeka ci opadła,swoje`prywatne urazy zachowaj dla siebie,albo wymień parę ciosów z pałuckim,biorąc na przykład za sekundanta jude chmielewskiego,ocierającą twoje brednie w cw24,nijaką olgę,komentatora dębczyńczyńskiego, analityka bankowego kalinowskiego,ktory z precyzją wyliczy koszty poniesione przez te wszystkie niedorzeczności,które ta szpec kant spółka wyczyniała,jedno co się nauczyłem,to powtarzane w kółko pani redaktor,pani redaktor.itd,itd.A co do wojtkowskiego,idz na sołtysa Dąbia kuj.będziesz 1 sołtysem z tyt.doktora,chroń mnie panie Boże od takich naukowców.

6 komentarzy

Raport

Proszę wybaczyć panie "włocławiak" ale nie znając podstaw języka polskiego nie powinien pan się tu wypowiadać.Proszę nie reprezentować się dumnie jako "włocławiak" bo robi pan wstyd.Kultura i poszanowanie drugiej osoby po pierwsze.Bez tego nie prowadzi się rozmowy z osobami pana pokroju.I nie istotne po której stoi pan stronie.Dziwi mnie czemu tak stronnicza i obawiająca się o wizerunek administracja portalu ,publikuje takie słabe merytoryczne i gramatycznie wpisy.
Proszę się zastanowić nad słowami i czynami przed ich wykonaniem.Wystarczy trochę cierpliwości i inteligencji.A jak wiemy od jakości wykonania zależy efekt i sens działania.
Pozdrawiam

10 4
ID:57208

Stacha

~`do włocławiaka - powinien pan znać innego doktora naukowca niejakiego Wł.S.- który kaleczy j.polski.ustawia się tak aby jemu było dobrze a nie mieszkańcom. Nie można być oszołomem trzeba dobrze patrzeć na ręce obecnej władzy

6 3
ID:57211

dzonny_killer

@~Raport: @~Stacha: a co wy chcecie od tej miernoty "włocławiaka"? przecież to typowy miesz(k)aniec Włocławka... już niby nie komuch, ale jeszcze zdecydowanie nie demokrata... :p

4 4
ID:57216

tymi_tunie_pier

@~Raport: ,że tamci wszyscy mają jakieś wykształceni. Wiem na pewno ,że Chmielewski umie pisać. Przecież chyba donosu na mnie do proroka nikt mu nie pisał.

0 5
ID:57221

włocławiak

proszę nie pisać o moim braku podstaw pisania,ja wiem co piszę i jak piszę,w przeciwieństwie do miernot mnie oceniających .Ja jestem mieszkańcem tego grodu od prawie 70 lat,apolityczny,i dobro miasta dla mnie jest nadrzędne,ale takich bzdur jak wygadują wcześniej prze zemnie wymienieni jeszcze nie słyszałem.Tu dopiero widać brak kultury,

1 4
ID:57244

Raport

Człowieku jeśli uważasz że jesteśmy miernotami to kim jesteś Ty?

1 0
ID:57341

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA