@dżordż, w ten sposób ustosunkowujesz się do kwestii,...

@dżordż, w ten sposób ustosunkowujesz się do kwestii, którą poruszyłem? Mam na myśli istnienie Wszechświata i wszystkiego. To nie kwestia wiary tylko logiki. Wszystko ma swój początek, nawet nasz Wszechświat Ale coś albo ktoś dało mu początek. To coś musiało być tak potężne i tak rozumne, że przekracza nasze wszelkie wyobrażenia. I co Ty na to?

6 komentarzy

$$$$

A może to "Wszystko" jest wymyślone u kogoś w głowie i my praktycznie nie istniejemy....????

2 0
ID:57234

ozon

a ja myślę ,że to raczej przypadek. Ani "ktoś" ani "coś"- wszak wszystko jest dziełem przypadku.

2 2
ID:57250

zbuntowany_kaloryfer

Ozon, mi chodzi o coś innego. Każda akcja wywołuje reakcję. Wszechświat nie mógł tak po prostu zaistnieć.

0 1
ID:57267

george best

No racja ale w Boga nie uwierze prędzej w kosmitów .Pamiętasz jak smiali sie ze ŚP.Lepper-a że były obozy Al-kaidy w Polsce mówili wtedy że zdurniał a durna to jest ta chołota co rządzi w kraju nad Wisłą.

2 3
ID:57270

zbuntowany_kaloryfer

@dżordż: to ma być odpowiedź na poruszony przeze mnie problem..? Daj spokój. Nie znajdujesz wytłumaczenia i unikasz odpowiedzi! Ot co!!!

0 1
ID:57323

george best

@zbuntowany_kaloryfer: nie unikam odpowiedzi cos musiało być ale to ile lat mineło ale napewno nie jest to sprawką jakiegoś boga .Bo Bogiem to jestem sam dla siebie.

1 1
ID:57377

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA