Ciekawostka ,,pan'' Miler i całe lewactwo POmagdalenkowe ...

Ciekawostka ,,pan'' Miler i całe lewactwo POmagdalenkowe zdaje się zaPOminać jak lewackie HORDY pijanych zomowców pałowały na wybrzeżu bezbronnych mieszkańców , wrzucały do mieszkań granaty błysk-dym ...i gazowały całe kwartały Gdańska ,Szczecina , Katowic . Judasz Miler za stołek i koryto zaPOmni wszystko łacznie z zamordowanymi górnikami z Kopalni ,,Wójek ''-to taka lewacka ,,amnezja''? Czy boi się rozliczenia ,,moskiewskich dolarów'' ? http://wiadomosci.onet.pl/kraj/miller-za-rok-te-prawicowe-hordy-moga-byc-jeszcze-silniejsze/rcy6s

22 komentarze

Oczytany

I te prawicowe hordy trzeba brać za mordy !!. A gdzie ~???? byłeś w tym czasie? po której stronie? z pałą?, czy byłeś pałowany?. Chyba jednak z pałą. A teraz co, chorągiewka? Zawiało od zachodu?? PiSowska horda.

9 4
ID:57636

Moher

@~Oczytany: To jak to jest z tą POwską DEMOKRACJA są zwykli ludzie i ponad nimi tacy jak Wojewódzki no nie i oni nam wmawiają ze walczyli z Komuną o Sprawiedliwą Polskę . Nie chcę Polski Tuska, Michnika, Komorowskiego, Niesiołowskiego, Nowaka, Sawickiej, Mira, Zdzicha i Laska. Nie chcę również Polski gejowskiej, feministycznej, znarkotyzowanej i pijanej. Nie chce także Polski głupawej Dody, chamskiego Wojewódzkiego, zboczonego Biedronia, obleśnego Palikota i dziwadła Grodzkiego. Chcę Polski dumnej i wspaniałej. Polski spod Grunwaldu, Kłuszyna, Beresteczka i Wiednia, Polski hetmanów Zamoyskich, Żółkiewskich i Koniecpolskich. Polski Kazimierza Wielkiego i Stefana Batorego. Polski mądrej jak umysł Mikołaja Kopernika, Marii Skłodowskiej Curie, Leona Łukaszewicza, odkrywczej jak podróże: Ossendowskiego, Strzeleckiego i Domeyki, bohaterskiej jak życie Danuty Siedzikówny (Inki) i rotmistrza Witolda Pileckiego. Polski reprezentowanej przez Polaków darzących do wyjaśnienia przyczyn tragedii smoleńskiej takich jak Antoni Macierewicz a nie upadłego moralnie polactwa powtarzającego za SMSem wierchuszki PO nadanym kilka minut po katastrofie i za "Moskiewskim Komsomolcem" ,że to wina polskich pilotów i że były naciski.Chcę Polski w której godłem znowu będzie orzeł w koronie na czerwonym tle, a nie peowski ptak z czekolady bez korony

5 13
ID:57638

ozon

Uf... poszedłeś "po bandzie" "oczytany" ale może to i dobrze bo ten "współczesny Neron" bezkarnie wywija atrybutem "prawdziwych patriotów" jakim jest obrażanie ludzi i narodów. internet traktuje jak chlew do którego można wszystko wrzucić i tapla się w tym łajnie w jak najdroższej perfumie.Zardzewiała "tuba radiomaryjna"

10 5
ID:57639

????

@~Oczytany: a...,,letygimancje' no wiesz taką czerwoną książeczkę ... zachowaleś ?

2 10
ID:57641

ozon

O Matko Kochana. "Moher" co Ty zażywasz? ależ to ma kopa_ Rydzyk może być z takich jak Ty i wielu innych dumny!Widać ,że chcesz Polski z flagą na której zaciśnięta jest pięść, z zakapturzonymi ziejącymi alkoholem "patriotami"... masz gust nie ma co! Jeśli Twoim idolem jest Macierewicz no to gratulacje- chyba dobrze będzie Wam w pomieszczeniu bez klamek...Od powodzi, pożaru, PiSu i radia M uchowaj nas Panie! Zobaczymy co na to Opatrzność?

9 4
ID:57643

Moher

@~ozon:Możesz dzisiaj w Warszawie brać czynny udział w całowaniu się pod spaloną tęczą.
W czerwcu br pod Kancelarią Premiera podpalił się mężczyzna.Zabił się z biedy.ale jego historia mniej wzruszyła od tęczy .Kwiatów nie było.
Jak"onana" wypaczyła ci psychikę to twoje miejsce jest w pomieszczeniu bez klamek.

4 12
ID:57645

ja

same szumowiny z jednej jak i z drugiej strony więc spotkajcie się na placu wolności dajcie sobie raz po gębie i powołajcie wspólnie nową formację to może was poprę.

0 3
ID:57647

tymi_tunie_pier

@~????: ,że jesteś od Rydzyka.Bo się pogubiłem.

4 1
ID:57650

????

@tymi_tunie_pier: masz rację POgubiłeś się ... ale jak zaczniesz niezależnie mysleć i oceniać POlityczna zarazę to jeszcze jest dla ciebie szansa ...jeszcze nie wszystko stracone ...

3 7
ID:57654

Moher

@~????: To nieprawda. jak niektórzy wbiją sobie coś do głowy to cęgami nie wyciągniesz.Nie wiesz co cichym się dzieje?,jestem zaniepokojony jego nieobecnością,

2 6
ID:57657

cichyobserwator

@~Moher: Pleciecie w kółko te same szabloniki i nic z poza waszych wyimaginowanych światów do Was nie dociera więc po co tracić czas . Jak znów zaczniecie pisać jakieś ,,nowe głupoty " to chętnie je skoryguję a tak zaglądam tu czasem i nie widzę powodu na jego dalszą stratę .

4 4
ID:57659

????

,,korektor' się znalazł ...POmazaniec tuskomatolskiej propagandy z POgladami na POlecenie idola ... ma ambicje ,,korygowć' ...od siebie zacznij ,,TW' cichyagencie PO ...POwtarzane twoje kłamstwa nie zawsze stają się prawdą w/g wytycznych egzekutywy ...POP ...

2 9
ID:57666

Moher

~cichyobserwator Nareszcie kolekcjonerowi Tik Taków (czytaj zegarków) Do prokuratora generalnego trafił wniosek o uchylenie immunitetu poselskiego ministrowi transportu Sławomirowi Nowakowi - poinformowała Prokuratura Okręgowa w Warszawie.Proszę cichy skoryguj tą głupotę.Powiem więcej Sławomir Nowak powinien iść na długie lata do kryminału, nie wiesz za co
On pozbawił tysiące budowlańców pracy

3 10
ID:57669

ozon

...ale zrobił drogi by pielgrzymki do Częstochowy szły jak po maśle - mało?

4 1
ID:57678

cichyobserwator

@~????: No właśnie o tym pisałem. Nic się u was nie zmieniło . Podaje konkretne dane ,np. o umowach smieciowych we Francji (dane francuskie ) , o kryzysie we Włoszech ( http://www.ekonomia.rp.pl/artykul/1012138.html ) a wy pi... cie że to propaganda i kłamstwa . Czyje ? Francuzów i Włochów ? Teraz o zegarkach wielki krzyk a gdzie byliście jak pisano o ,,. Milion na ochronę Jarosława Kaczyńskiego, milion dla zaprzyjaźnionej firmy. I jeszcze 180 tysięcy dla wydawcy, u którego prezes zarobił na książce."
http://polska.newsweek.pl/kasa-i-sprawiedliwosc,104466,1,1.html
I śmiecie mówić o kłamstwach i propagandzie , żałować własnych podatków ? A prezes to nie z waszych podatków żyje ? A żona Hofmana biorąca przez trzy lata kasę z KGHM - u na ciągłym urlopie to pasuje ? Obłuda i hipokryzja ustępuje tylko waszym wydumanym ego z patentem na prawdę ignorującym fakty i rzeczywistość .Siedzicie na tym forum zamiast coś zrobić z tym waszym nieudanym życiem i zatruwacie je innym.Od tej waszej żółci i zgagi straciliście kontakt z rzeczywistością dlatego nie ma sensu tracić na was czasu ( te pięć minut teraz to gest dla was ) bo życie jest zbyt piękne żeby je marnotrawić.

4 4
ID:57681

Moher

@~cichyobserwator: Od 2008 do 2013 r. wartość umów zleconych spółce Cam Media przez ministerstwa rządu Tuska wyniosła 52 mln zł. Dochodzą do tego umowy z Kancelarią Premiera i spółkami skarbu państwa, m.in. z PKP. Wszystkie dotyczą usług reklamowych i wizerunkowych. Głównym akcjonariuszem firmy Cam Media, która w ostatnich pięciu latach zdobyła rządowe zlecenia o łącznej wartości 52 mln zł, jest luksemburska spółka Cam West. Jak ustaliła Gazeta Polska, jej menedżerami są ludzie urodzeni w Maroku, a pod prywatnym adresem jednego z założycieli firmy działa spółka handlująca rosyjskim gazem. O Cam Media zrobiło się głośno po publikacji tygodnika Wprost, który ujawnił, że wiceprezes spółki Adam Michalewicz to dobry kolega ministra transportu Sławomira Nowaka. W Cam Media pracuje także brat asystentki Pawła Grasia. Oczywiście zarówno według ministra Nowaka, jak i właścicieli firmy, powiązania te nie mają wpływu na wynik przetargów. Wartość nowej umowy z Pocztą Polską obowiązującej do końca 2014 r., to dalsze 7 mln zł. W tej sytuacji te zegarki to pryszcz.Skoryguj to.

1 8
ID:57683

????

@~Moher: takie tematy nie są POruszne na egzekutywach POP ...tam tylko urbanoPOdobna propaganda sukcesu jest wbijana do głów ...a ostatnio uczą się na POmieć że w Polsce jest 100 tysiecy młodych ,,bandytów' którzy co roku 11 listopada przyjeżdzaja do Warszawy ... przyPOmnieć POlitycznej zarazie co to jest wolność ... POdobno to POzostałość tych 3 milinów ,,bandytów' którzy zostali wygnani ,,za chlebem' przez rządy sukcesu i POstępu ... założeniem tej propagandy jest by reszta podatkowej trzody wyborczej naiwnie w to uwierzyła ... i POnownie wybrała kolekcjonerów zegarków , działek na Mazurach i apartamentów we Włoszech ...

1 10
ID:57688

cichyobserwator

@~????: Dlaczego słowo bandytów piszesz w cudzysłowiu ? To w/g ciebie ktoś z zamaskowanym ryjem , z pochodnią w reku , wyrywający kostkę brukową i palący samochody to wzór patrioty ? Tak się przypomina ,, co to jest wolność" ?
Szkoda mojego czasu , więc skup się dalej ,podobnie jak Moher ,na Gazecie Polskiej,Naszym Dzienniku,TV Trwam i Republika , itp. Włochy wciąż czekają - per vedere, e non tornare.

3 3
ID:57693

Moher

@~cichyobserwator: POsłuchaj prawdziwych patriotów co z nim się robi

1 8
ID:57695

ozon

A ja chcę ,żeby Polska była :1- wolna światopoglądowo: 2 - żeby homoseksualiści i pedofile w Kościele nie byli chronieni;3 - żeby obowiązywało prawo świeckie wszystkich polityków a nie Sąd Ostateczny TYLKO.Chcę żeby Polska była wolna od kołtunerii i hipokryzji i wiem ,że "młyny kościelne wolno mielą - ale zmielą" i tam prędzej czy póżniej dotrze świeża krew, bo nie da się zatrzymać świata i utrzymywać średniowiecza na dłuższą mete. Gdyby tak nie było to większość nadal odrabiałaby pańszczyznę w myśl dogmatu iż panem czy chłopem jest się z WOLI Boga! "przez ciernie do gwiazd"!

5 2
ID:57696

????

@~cichyobserwator: bo ....gorsi są ci bandyci którzy ,,ryjów ' nie maskują tylko występują z nimi przed kamerami ,,niezależnych' mediów ...i prowadzą zakłamaną propagandę partyjną ...w kórej ty TW POP uczestniczysz ...razem z azorkiem .

1 7
ID:57700

oskar

@~Moher: Wspaniały dokument. Dobrze ,że te napisy wołami się pokazują na cały ekran bo wtedy na festiwalu w Tworkach wszyscy na pewno zrozumieją. Ja już wziąłem wieczorne leki i teraz spodoba mi się jeszcze bardziej.Dziękuję ci bardzo ! Teraz już wiem ,że to ja jestem prawdziwym polakiem i nawet prawie już nie widać że byłem obrzezany.A co tam - puszczę sobie jeszcze raz.

7 0
ID:57742

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA