Jest przeciek! Hymnem ugrupowania Jarosława Gowina jest taka...

Jest przeciek! Hymnem ugrupowania Jarosława Gowina jest taka oto piosenka ( na melodię ludowej piosenki "Czerwone Jabłuszko"): żielone jabłuszko ,przekrojone na krzyż- czemu Ty wyborco krzywo na mnie patrzysz?. Kaczor za wodą ,Kaczor za wodą - uważaj Wyborco bo Cię pobododą - na mnie głos swój daj, na mnie głos swój daj- wrzuć szybko do urny- o nic nie pytaj".A może macie jakieś inne propozycje - śmiało!

22 komentarze

george best

Dobre Ozon to na stadionach to podłapałeś.

1 1
ID:58261

Bogdan

@~george best:
Mnie się wydaje ,ze wy obaj coś.......... podłapaliście . Ja np. uważam ,że nie powinno być żadnych " bezpańskich psów"

1 2
ID:58263

????

owszem- jest taka piosenka o ....zbłąkanym azorku ...

1 3
ID:58266

Stacha

Hymn jest super- już mi się podoba gorzej z ugrupowaniem.

1 0
ID:58270

george best

@~Bogdan: Boguś czy Ty czasem nie uczyłeś rysunku technicznego ?w PST czy moze jesteś emerytowanym ministrantem w stanie gosposi.?Weź oczywiście to na luzik w imię tego no jak mu tam co w chmurach mieszka ten Twój koleżka.

2 4
ID:58271

ozon

"Bogdan" "Bogdan" trzymaj się nijaki Bogdan Łazuka to śpiewał ale to facet z niebywałym poczuciem humoru.. niestety nie masz z nim nic wspólnego poza imieniem. Poczucie humoru ma zbawienny wpływ na relacje międzyludzkie- frustracja jest destrukcyjna- bardzo Ci współczuje."george" na naszych rodzimych to byłoby w stylu "pytajnika" czy innego "Bogdana"- mało strawne. Z dzieciństwa znam bardzo dużo- dziadkowie i rodzice zaszczepili patriotyzm w różnej formie a pomięć jakoś nie szwankuje i inwencja twórcza też jest!

4 3
ID:58274

fiskus

@~ozon: No popatrz Ozon jak Ci wraca świadomość dziadków i rodziców ,
to jest słowiańska krew co mama w genach nam przekazała . Pozdrawiam

1 2
ID:58278

ozon

Co Ty "fiskus" ciągle mnie podrywasz?Nie wzdychaj tak bo wrażenie jest zupełnie odwrotne od zamierzonego. O moją krew się nie martw - jest w 50% błękitna po mieczu nie po kądzieli. pozdrawiam też.Acha1 Uwaga na wampiry!! Cieszy mnie "Stacha" ,że podoba się. Co do lidera i ugrupowania to może jedynie sfermentować i wyjdzie z tego pospolity "jabcok" czy inny sikacz1 Też pozdrowionka a co tam rozdaje dzisiaj bonusy!

1 1
ID:58280

tymi_tunie_pier

@~fiskus
, że @ozon i @ georginia to Żydzi. Nie ma się czego wstydzić. Trzeba być tolerancyjnym i do mośków i do katola Bogusia.

2 3
ID:58282

fiskus

@~ozon: Nie wytrzymam i zaraz pęknę z rozpuku odwrotnie do zamierzonego celu , mój chlop był w KRZEMIEŃCU i w Lwowie......zanim padł ZSRR , ha ha ha...

0 1
ID:58286

george best

@tymi_tunie_pier: mogę być żydem jak ci lepiej na sercu dla mnie Twoje przekonania to ksenofobizm i rasizm bujaj sie z pawianami w płockim zoo

3 3
ID:58290

ozon

"tymi-tuni-pier"- błysnąłeś dowcipem jak Rusek złotym zębem! Masz racje trzeba być tolerancyjnym nawet do tych I"inteligentnych inaczej" Poszerz wiedzę na temat wyznań a na razie sprawdż czy kolega z Pacanowa znalazł już drogę i podążaj jego śladem. Szerokiej drogi!

4 3
ID:58291

ozon

A ja jeszcze słówko do "fiskusa". Chyba nie zrozumiałaś tego co napisałem bo odpowiedż jest " ni z gruszki ni z pietruszki". A tak przy okazji to jak Ci się w tych czasach udaje trzymać nadal chłopa- toż to relikt wyzysku...

2 1
ID:58309

fiskus

@~ozon: Do każdej partii nawet Rydzykowej odnoszę się sceptycznie podobnie jak Ty . Nawiązując do wspomnianej piosenki o zielonym jabłuszku nieuważnie dodałam fragment piosenki My Słowianie i zaraz halo błękitna krew...?

0 3
ID:58317

Bogdan

@~ozon: Znaczy się nie umiesz pisać ze zrozumieniem dla innych.I tyle.

2 2
ID:58325

ozon

To nie mój problem- są poziomy wysokie i niskie- każdy dotyka takiego na jaki go stać. Zawsze uważałem ,że lepiej sięgać wyżej,wysiłek owszem jest ale jaka satysfakcja!!!

3 1
ID:58350

????

@~ozon: masz wysokie mniemanie o sobie ....może wyższe od ........ a to jest niebezpieczne bo możesz się przy tej czynności PObrudzić ...i POzostanie tylko ,,mniemanie i ...pranie ' ...

2 3
ID:58358

ozon

Niska samoocena to jeden z objawów depresji. Postrzeganie wszystkiego w czarnych kolorach również no i te ciągłe pretensje do świata.... można wymieniać jeszcze sporo- taki to Twój portret! Pamiętaj zawsze możesz na mnie liczyć!

4 1
ID:58364

????

Taaaaa....tak jak na twojego zakłamanego idiola ...a rano obudzić się z pustym porfelem i bez skladek emerytalnych ....uwierzyć takim krętaczom można raz ....i to ostatni ...

1 3
ID:58389

ozon

No to jest nadzieja,ze Kaczyńskiemu już nie uwierzysz nawet jeśli to nie on a Gliński ( tak dla zmylenia ) stanąłby na czele rządu!! No brawo! zaczynasz "czuć bazę".

2 1
ID:58399

????

@~ozon: a w to jeszcze wierzysz ...PO cichu ? http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/expose-premiera-zobacz-co-obiecuje-tusk,41257.html - tak jak cichyagentPO ?

0 1
ID:58427

ozon

za długo żyłem w innej demokracji aby brać serio to co opowiadają politycy wszelkiej maści.
Już kiedyś tu napisałem i powtórzę; ustrój można zmienić ludzi nie tak szybko tylko naiwni mogą uważać inaczej dlatego są rozczarowani. Z czasem to sie zmieni- na razie jest wyścig; kto lepszym i gorętszym patriotą - czyli polityka panie, polityka!!!Widocznie Opatrzność tak decyduje .Taki "wybrany naród bis"!! Jedno pokolenie już minęło jeszcze może jedno ? może dwa...?I tu też " potrzeba nowej, młodej krwi"

1 0
ID:58442

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA