Pewnie juz jesteście zabiegani myśląć o świętach...

Pewnie juz jesteście zabiegani myśląć o świętach prezentach wódeczce itd.Ale jako ateista nie zapominam o was wszystkich i wysyłam wam oto ten hit tego roku.

14 komentarzy

Bogdan

Widzisz Jerzy(george)to jest tak . Ciebie nie było i kościół był. Jesteś i kościół istnieje. Ciebie nie będzie a kościół będzie. Człowiek musi nie może istnieć bez wiary w Boga.

2 2
ID:58346

????

@~Bogdan: równie dobrze mógłys to tłumaczyć móćce na pastwisku POd Kozią Wólką ... efekt bylby taki sam , a może lepszy bo wieczorem napiłbyś się prawdziwego mleka ....

2 2
ID:58357

ozon

a nie ładnie "pytajniczku" MUĆKA piszemy przez "U" otwarte bo krówka nie zna "O" z kreską muczy tak!Wszystko jedno czy z Koziej Wólki ...uwierz na słowo. A tak na marginesie to wstyd żeby " naczelny pastuch" nie znał języka swojej trzódki.Co z Ciebie za "ALFA"?

4 1
ID:58366

george best

Bogdan człowiek może żyć w szczęściu a dla mnie szczęściem jest rodzina nie fantastyka o człowieku w niebie.
Pytajnik pod Kozią Wólką to pewnie bywałeś na odpustach razem z kolegami z PGR-u .Obrażasz naród żydowski i nazywasz siebie osobą wierzącą ?

3 1
ID:58367

tymi_tunie_pier

@~ozon: no,no jak na izra-elitę ,to ostro pojechałeś. Al e jak się ma do dyspozycji ciumoka.

1 3
ID:58370

fiskus

Amerykański tygodnik " Time " wybrał Człowieka Roku . Jest nim Papież Franciszek głoszący nie tylko wartości duchowe , ale zwykłe moralne jak pokój na świecie i sprawiedliwość . Czy ta zbieżność poglądów Ameryki z Watykanem ma coś wspólnego z islamem ?

1 0
ID:58375

ozon

"tymi......." czy Ty powiesz o mnie "ozonie" izraelita, palestyńczyk, czy muzułmanin to na prawdę nie robi na mnie wrażenia . Powiem Ci tak: otóż są dwie teorie : jedna mówi,że człowiek pochodzi od małpy i na drodze ewolucji stał się tym kim dzisiaj jest.... ale jest grupa ludzi ,która pozostała nadal na drzewie .... druga teoria mówi ,ze człowieka stworzył Bóg no i jak widać nikt nie jest doskonały bo różne "niedoróbki " się trafiają... Wybierz co Ci jest bliższe.Udanego dnia życzę.

3 1
ID:58394

Moher

@~george best: Jakim ty fanatykiem jesteś, to nie trzeba nikomu tłumaczyć. Sam twój nick mówi sam za ciebie i zapewne pijesz jak twój nieżyjący idol ,który zachlał się na śmierć Jeśli pisałeś że twoje prochy mają rozsypać na stadionie M.U to już nie pisz o fanatykach ,tylko spójrz na siebie.

1 3
ID:58396

george best

@~Moher: Moher spoko alkoholu tak czesto nie piję .No chciałbym aby prochy były tam rozsypane bo oglądał bym kazdy mecz United u siebie .Jestem dobrym człowiekiem tylko nienawidze morderców .A najwięcej morderców to katolicy i muzełmanie.

2 0
ID:58402

poliszynell

@fiskus "Czy ta zbieżność poglądów Ameryki z Watykanem ma coś wspólnego z islamem ? - wg mnie ta zbieżność poglądów to gra, która toczy się o Amerykę Południową:)
pzdr

0 0
ID:58414

????

@~george best: a gdzie to przeczytałeś gringo ? POd kioskiem z piwem takich rzeczy nie drukują , czyżbyś zmienił ,,lokal' ?

0 1
ID:58425

fiskus

@~poliszynell: No popatrz , mapy Europy nie znali a tak tu namieszali ?
Teraz zajmą się geografią Ameryki południowej .

0 0
ID:58433

george best

@~????: kiosk z piwem powiadasz to teraz wiem jaki był z Ciebie wykładowca po 3 fakultetach.Po robocie na kasztelanka się chodziło co?Pytajniku poproś swego guru i Mikołaja o skarpety z Cerfura i soczek z beezdomki.

2 0
ID:58444

????

@~george best: a jednak ,,uderz w stół ...' a gringo się odezwie ...jak PO browarze ...

0 2
ID:58472

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA