Byłem parę dni temu na starym mieście i zobaczyłem...

Byłem parę dni temu na starym mieście i zobaczyłem coś,po czym do dziś nie mogę wyjść z podziwu.Mianowicie dwie ,przez całą długość ulicy 3-go Maja,białą farbą namazane linie.Podziw mój zaś wzbudza GŁUPOTA bęcwała,który to wymyślił i drugiego,który to zaakceptował.Jeśli już ktoś wydumał sobie w tym miejscu ścieżkę rowerową,to na miłość boską, można to było zrobić na wiele innych,przystających do charakteru tego miejsca sposobów,a nie w tak prostacki,wręcz chamski sposób!!!

9 komentarzy

Zalman

Wyjąłeś mi to z ust. Ci, którzy nie widzieli jeszcze, co nasz kochany prezydent zrobił z deptakiem na 3-go maja zapraszam - zobaczcie.

0 0
ID:4274

OBSERVER

Widziałem to "dzieło sztuki malarsko-ulicznej".Chyba ktoś powinien stanąć na dywaniku jakiegoś szefa za ten idiotyczny wyczyn.Jechałem też Tumską,ciekawe gdzie kierowca będzie mógł zatrzymać swój samochód skoro lewą część jezdni zajmuje droga dla rowerów.Jednak tam malunek na jezdni nie razi tak jak na "rewitalizowanej" 3-go Maja. Czekam z niecierpliwością aż naszym miastem zaczną kierować normalni ludzie.

0 0
ID:4275

Stacha

We Włocławku chyba nikt nie myśli logicznie albo brak wyobraźni.Ścieżki rowerowe we Włocławku powinny przebiegać od strony jezdni a nie odwrotnie, są takie ,że się urywa jej część i nie wiadomo dokąd biegnie lub przy cmentarzu jest ścieżka rowerowa a nie ma ściezki dla pieszych.To nie tak powinno być - na zachodzie są ścieżki rowerowe ale nie tak szerokie i przebiegają od strony jezdni.Włocławek to dziwne miasto i dziwni ludzie tu rządzą.

0 0
ID:4276

suja

NACZELNIK WYDZIAŁU GOSPODARKI KOMUNALNEJ JEST DO BANI I TYLE!

0 0
ID:4277

Q

Dziurawe ulice ,dziurawe miasto ,dziurawe pomysły-podatnik zapłaci,więc można wymyślać -na koszt podatnika....

0 0
ID:4279

pamar

No cóż, debilstwo "elyty rządzącej" Włocławkiem nie ma granic. Pomijając fakt zniszczenia deptaka i ogólnego wizerunku tej dzielnicy jest jeszcze jedna rzecz wykluczająca możliwość korzystania z tej ścieżki. Na każdym skrzyżowaniu z 3-go maja jest znak zakaz ruchu a pod nim tabliczka z informacją "nie dotyczy służb miejskich" (czy jakoś tak) nie ma tam wzmianki o rowerzystach. Tak więc jeżdżenie rowerem po deptaku jest łamaniem prawa, chyba że ścieżka ma służyć do spaceru z rowerem.

0 0
ID:4280

krzys

wszystkie ścieżki rowerowe we włocławku to pomyłka wyrastaja nagle w srodku chodnika i za 20 m koncza sie w tajemniczy sposob, ale wymyslajac "sciezke "na 3go maja ktos moze sie pochwalic ze w włocławku wykonano kolejne metry sciezek Powodzenia w kolejnych pomysłach

0 0
ID:4287

Zalman

Wracając do ścieżki to strach pomyśleć jak oni będą przejeżdżać przez ul. Tumską. Chyba z prędkością światła, żeby ich z rowerów nie ściągnęli...

0 0
ID:4288

byłam -widziałam

byłam-widziałam i wiecie co mi to przypomina? oglądaliście
"Powród do przyszłości". Jakby tak się ustawił na początku od strony Placu Wolności i poczekał na burzę,to... no..nie wiem,nie wiem.

0 0
ID:4353

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA