Oto prawdziwe świadectwo...

Oto prawdziwe świadectwo wiary.http://wiadomosci.onet.pl/prasa/wymazane-bolesne-milczenie-kosciola/fqhm3. Ciemnota i zakłamanie dały o sobie znać podczas wyborów do Europarlamentu. Kler górą !

1 komentarz

ozon

Te "białe plamy" nigdy nie zostaną zapisane i ujawnione.. to nie Katyń czy Ostaszkowo. Watykan strzegł i strzec bedzie swych tajemnic niestety.
Po dzisiejszej informacji o "Deklaracji wiary" podpisanej przez lekarzy i studentów medycyny stwierdzam,ze Polska staje się krajem wyznaniowym, że demokracja zepchnięta jest na margines a Konstytucja to puste słowo.Wraca sredniowiecze .
Jeśli rządzący nic z tym nie zrobią to współczuje Wam bo wychodzi na to,ze jeśli lekarz popełni błąd w sztuce to zawsze może powiedzieć: " taka była wola Boga".
Jestem oszołomiony tym co się w kraju wyprawia pod tym względem i jeśli tak ma funkcjonować Państwo to pora wyjechać do normalnego kraju w którym będa mnie leczyć lekarze wolni od doktryny...
Uważam,ze należy zatem zlikwidować NFZ a społeczeństwo (90% katolików) niech zda sie na wole bożą, nosi na msze święte i kropi się wodą święcona- innego wyjścia niema. No chyba ,ze te Wasze składki przekazane beda do Kościoła i powstanie Katolicki Fundusz Modlitw.No niech mnie ktoś uszczypnie bo chyba śnię?

2 1
ID:62145

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA