Ja widze ich każdego dnia ale powolutku drepcza sciezki i w...

Ja widze ich każdego dnia ale powolutku drepcza sciezki i w Polsce .Jesteście przygotowani?na nowych sąsiadów

6 komentarzy

sportowiec

@george : a jak jest w Holi?

0 0
ID:62312

george best

@~sportowiec: Troszkę lepiej niż w Belgii bo Belgia zalana jest już przez magiczne husty .Korwin mówi ze europa umiera i z nim sie zgodze spłodziłem 4 dzieci ale już więcej nie dam rady a ci jak myszki białe sie grzmocą

1 2
ID:62317

pionier

przynajmniej oni nie próbują udawć kogoś kim nie są.

1 1
ID:62324

george best

@~pionier: Masz rację tu się zgodzę mają rozmach skur....

0 0
ID:62339

pionier

@g-b -nie wiem dlaczego przyznajesz mi racje.Bo albo jestes taki mało kumaty że nie zrozumiałes mojej odpowiedzi albo potrzebujesz odpowiedzi wprost.Oni przynajmniej nie próbują udawać Holendrów.Mam nadzieje że teraz zrozumiałeś bo więcej podpowiedzi nie będzie.Ale swoja drogą też nie cieszy mnie ich widok.

3 0
ID:62349

george best

@~pionier: Słuchaj ja nie udaję Holendra.Ja tylko dostosowuję się do ich trubu życia.Nie żądam zmian nie jestem za budową kościołów katolickich szanuję ich prawo nie kradnę itd.Ja Holendrem nigdy nie będę widzisz trudno opisać moje pochodzenie tym bardziej że mój pradziadek był niemcem więc nie jestem nawet Polakiem.Sam żyję w mieszanym związku dzieci moje mówią w szkole że tata jest z Polski a mama z Meksyku to jest mieszanka wybuchowa ale napewno nie dopuszczę aby moje córki gziły się z ciapatymi są pewne granice.

0 0
ID:62390

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA