Sejm nie uchylił immunitetu Mariuszowi Kamińskiemu;...

Sejm nie uchylił immunitetu Mariuszowi Kamińskiemu; śledztwo przeciw niemu zostanie umorzone
Mariusz Kamiński powiedział:gdyby Polacy usłyszeli to co usłyszeli posłowie w sejmie to w Polsce byłaby rewolucja.
Platforma Obywatelska została upokorzona.

8 komentarzy

ozon

Kamiński schował się za immunitetem jak torreador za muletą.
Prawdy dochodzi sie w sadach nie w Sejmie chociaż też jest na literę"s".
Udawadnianie jakiś prawd poprzez krasomówstwo ?Liczą sie dowody i fakty nie subiektywne odczucia no a poza tym łamanie prawa z żadnej strony nie powinno mieć miejsca.
Polityczne rozgrywki nic wiecej. Tchórz stoi za parawanem i mówi o zwycięstwie?
No ale jeśli Polska ma teraz przypominać Turcję no to wszystko jasne. Ciekawe kiedy ogłosi pryncypał Kamińskiego ,ze już jest jak w Iranie?
żałosne widowisko i załośni posłowie od lewa poprzez środek do prawa. Wiadomo- kruk - krukowi oka nie wykole i bedą oczekiwać rewanżu w razie czego.. nic nie jest bezinteresowne zwłaszcza w polityce. Naiwni mogą tylko tę rzuconą kośc traktować jak rarytas...

8 7
ID:62365

1

Tylko w naszym kraju skorumpowani politycy siedza sobie spokojnie na stolkach.

3 5
ID:62367

george best

Prawda jest taka że ludzie się boją ale mam nadzieję że wreszcie ruszą jak Grecy czy Turcy .Ile mozna słuchac obiecanek to co teraz rządzi w Polsce to jeszcze parę miesięcy temu myślałem że sa lepsi od PIS ale takiej dyktatury to jeszcze nie było.Ludzie umierają podatków nawalili i jeszcze każą dzieci rodzić chyba po to aby spłacac ich długi.Ojciec mój siedział prawie 4 lata na postawienie sie komuchom ale moim zdaniem warto walczyc o wolnosc o wolnosc a nie to co teraz jest w Polsce.

4 6
ID:62373

george best

Mam do tego tematu świetny wideoklip

0 3
ID:62375

Moher

@~ozon: Furia Niesiołowskiego po przemówieniu Kamińskiego: Obrzydliwy spektakl, ten pisowski funkcjonariusz jest chwastem! Będzie wyrwany! Tw Leopold" Stefan Myszkiewicz Niesiołowski, powinien dawno być na obserwacji w zamkniętym zakładzie psychiatrycznym.

7 7
ID:62377

Jaś i Małgosia

@~Moher: pokój w zamkniętym zakładzie psychiatrycznym zajął PISguru!

1 5
ID:62380

ozon

Bredzisz! Nie to jest najważniejsze co powiedział ten czy ów tylko postawa Kamińskiego. To nie Niesiołowski przekroczył uprawnienia, to nie jemu odbierać chciała prokuratura immunitet .. Mnie to zwisa co mówi Niesiołowski.
Na 460 posłów 9 zapoznało się z tematem..- o to wybrańcy Narodu i nie ważne jak sie nazywają z jakiej opcji są- ważne jak PRACUJĄ (czyżby?)
A na obserwację parami powinni iść z każdej partii z tym ,ze pochód powinien otwierać Antek M.. oby o przywództwo nie pobił się z Jareczkiem - pryncypałem!

5 4
ID:62381

fiskus

Lokomotywa Tuwima i reklama tudzież wciąż obecna. Gdzie są prawa matki Polki i wybór pomiędzy aborcją i urodzeniem dziecka nieuleczalnego chorego. Wybór między prawem boskim a Niesiołowskim należy tylko Matki Polki. Sumienie lekarza ???? polityka w sejmie ???? wstecznie ogranicza wolności, które nazywa się demokracją . Potem wolność płciowa homoseksualna , a kapitalizm i tak gna jak lokomotywa .

3 3
ID:62384

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA