Zupełnie niepojęte jest dla mnie, dlaczego w Polsce tak...

Zupełnie niepojęte jest dla mnie, dlaczego w Polsce tak dużo się mówi i promuje produkt pod nazwą "odwrócona hipoteka", dedykowany emerytom. Ten amerykański wynalazek nie ma wielkiego wzięcia nawet w USA: skorzystało z tej formy pomocy trochę ponad 300 tys. osób, czyli ok. 0,1 proc. populacji.

3 komentarze

george best

Wszystko co wpycha rzad Polski to gówno .Wiesz że chcą zarobić dla siebie kasiorę i zwinąc się jak to robią od wielu lat.Później jeden zwala na drugiego.Ale teraz z tymi rozmowami to pojechali ciekaw jestem co powie THE PŁEMIEŁ w poniedielnik.Podpowiem tylko że powinni zrobić to samo co we Włoszech dziekujemy wam za długi i obietnice nara.

1 2
ID:62428

fiskus

Jak jest żle, albo smród przy d .....to stosuje się tzw. spychologię. Tamten rządził rok, a ten siedem jak siedem sakramentów świętych. Dziadek mawiał ustawić w czwórki i jedna kulką.

0 2
ID:62433

????

Moher -,,nie skorzystało z tej formy' ale DAŁO SIE ZLUPIC DO GOŁEJ DU...Y .Bo to jest tak jak z funduszami inwestycyjnymi od których juz dawno okradziony przez żydów świat odszedł (bo to żydowski wynalazek) ,a polskie POlityczne matoły wpakowały nas mając za cel zarobić na swoich rodakach-wyborcach . Podsłuch POkqazał ze w palnach jest natepny przekręt okradajacy Polaków i dla tego tak zaciekle tropia tego co podsłuch załozył i tego co nagrania upublicznia -tak samo jak Tusk POstęPOwało SB za komuny !

0 0
ID:62460

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA