Niech wiecznie trwają i nigdy trwać nie przestają, nasze...

Niech wiecznie trwają i nigdy trwać nie przestają, nasze idee solidarności i Bóg niech w naszych sercach gości.
Nie ważne wille i zimny Lech Kraków. Ważne są solidarne idee Polaków.

7 komentarzy

george best

Wróciłes z Izby czy ze Szpitala Boguś?

2 1
ID:62591

Boguś

@~george best: Niech ci Bóg wybaczy ,dobry człowieku.Czy Twoje latorośla są z rodowodem czy mieszane? Pisałeś zdaje się , że masz winnicę.

0 2
ID:62593

george best

Dzieciaki pomieszane ale sprawne do walki z okupacją.Tłumaczę wszystkim w pracy znajomym wszystkim Holendrom że obecny rząd to taki nowy Augusto Pinochet .Niech wiedzą kto rządzi w Polsce reklama za darmo.
Wracając do Twojego pytania nie porównuj moich dzieci do psów bo chyba psy sa z rodowodem a dzieciaki sa ludźmi ja nie obrażam Twojej rodziny.

1 0
ID:62596

Bogdan

@~george best: Czy ja napisałem słowo o TWOJEJ RODZINIE. Sam pisałeś , że masz winnicę. Może pomyliłem z inną @. To bardzo przepraszam. Z Bogiem dobry człowieku..

0 0
ID:62608

george best

@~Bogdan: Chłopie gdzie w Holandii masz winnice ?Twój wpis czy Twoje latorośla są z rodowodem.Panie Bogdanie pewnych rzeczy nie możemy przeginać

0 0
ID:62617

Bogdan

@~george best: Człowieku ogarnij się jak masz kompleksy rasowe. Ja jestem człowiekiem bardzo tolerancyjnym. Jak ktoś taki jak ty może w takim razie popierać skrajnego konserwatystę Korwina..Latorośle, to są nowe pędy na winorośli.

1 2
ID:62624

george best

@~Bogdan: Co ci zrobił Korwin a moze jestes zlodziejaszkiem co?czy komuchem albo to albo tamto wybieraj

0 1
ID:62664

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA