Czas zacząć dodruk złotówek...

Czas zacząć dodruk złotówek -http://independenttrader.pl/239,czas_zaczac_dodruk_zlotowek.html

6 komentarzy

ozon

No to nie na plażę tylko drukuj a właściwie monety to się bije?- no Ty jak na mohera przystało jesteś w stanie nawet je drukować...z bożą pomocą i Radia M a jaki stop metali przewidziany??

2 5
ID:62832

Moher

@~ozon: Artighet din är värre än insolence
Uprzejmość twoja jest gorsza od bezczelności
Pozdrawiam z nad Adriatyku @ozon leżę na dowolnie wybranym boku i mam święty spokój, oczywiście z pomocą Bożą ,przekazuję Ci znak pokoju

3 1
ID:62833

ozon

Powtarzasz się moherku.
A swoją drogą gdyby nie Tusk i jego rządy to Adriatyk nie byłby dostępny- widzisz nie jest żle no chyba ,że wolne od pracy i śmignąłeś moherze na plaże!
Ciesz się póki możesz bo już tak lazurowo może nie być. Szkoda że nie w sierpniu może byśmy się spotkali.?.. wrażeń moc życzę bo słonka jest pod dostatkiem- u nas też!

1 3
ID:62844

Moher

@~ozon: Dzięki mądrej i dalekowzrocznej polityce Polskiej Zjednoczonej Platformie Obywatelskiej i jego wodzowi Donaldowi Tuskowi (Słoneczko Peru) mamy dług publiczny w Polsce – jak wylicza minister finansów Jacek Rostowski – 900 mld zł czy, tak jak twierdzi Leszek Balcerowicz – ponad 3 bln zł? mamy pracę do 67 lat
Mam także zabrane 2000zł za pochówek,ogromne bezrobocie i wyjazd za chlebem młodych Polaków.Jeśli twierdzisz że gdyby nie Tusk zwany Słoneczkiem Peru i jego rządu, to Adriatyk nie byłby dostępny? to zawdzięczać mogę tylko sobie i mojej rodzinie, a nie jakiemuś krętaczowi złotoustemu Donaldowi.Chyba ta kanikuła źle wpływa na Ciebie. Może przebywasz na zielonej wyspie obiecanej przez Słoneczko Peru? szczawiu i mirabelek u nas pod dostatkiem, chyba nie zaprzeczysz.

4 1
ID:62853

ozon

Jak Ty nieracjonalnie "moherku" odpoczywasz. Urlop to nie tylko dla ciała odpoczynek i słodkie nic nierobienie. Urlop to pełna regeneracja układu nerwowego a Ty co? Trujesz się polityką, żyjesz bez przerwy jakimiś starymi sprawami...- jak tak można wypoczywać. Układ nerwowy ciągle na wysokich obrotach masz ech szkoda że nie potrafisz się wyciszyć, cieszyć krajobrazami.. ma być sielsko i spokojnie jak to na urlopie> Bardzo Ci współczuje ,że nie potrafisz...
Ja jak mam urlop to komórka wyłączona ( mam inny dla bezpieczeństa rozumiesz)
żadnych laptopów, internetu gazet czy tv. Urlop ma mnie zregenerowć a umysł musi odpocząć .. ale do wszystkiego trzeba dojrzeć.
Jeszcze 12 dni i ...dolce vita nas z błękitnooką czeka!!!Lato to cudowna pora roku .- korzystaj i wrzuć na luz!

1 3
ID:62890

Moher

@~ozon: A tu nic. Pustka. Brak pomysłu. Brak treści w mózgu nadającej się do sensownego przelania na klawiaturę komputera. Co wtedy? @ozonku ,ględzisz po prostu ględzisz.

3 1
ID:62905

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA