Pan poseł dr Wojtkowskiemu bardzo dużo zarzuca obecnemu...

Pan poseł dr Wojtkowskiemu bardzo dużo zarzuca obecnemu preziowi.Powiem , że z niektórymi uwagami nawet się zgadzam. Może jednak Pan dr Wojciechowski też powie co zrobił przez swoje dwie kadencje dla Włocławka? O siedzeniu pod obcasem Domiceli niech nie wspomina.

7 komentarzy

sportowiec

@Bogdan. Zacznę od tego, że żaden poseł nie kreuje zarządzania w gminie ale: 1.Uruchomienie Pomorskiej Strefy Ekonomicznej. 2. Dofinansowanie remontu DK1 z budżetu państwa. 3."Odpięcie" Wasielewskiego od Anwilu. 4. Uratowanie KZPOW, to niewątpliwe zasługi Wojtkowskiego. Ja dodałbym do tego zmuszenie NIK-u do skontrolowania remontu jedynki i tym samym wykazanie niekompetencji, bądź nawet złodziejstwa niektórych osób. Pozdrawiam

5 9
ID:63115

Bogdan

@~sportowiec: No to już coś.Ale niech on sam o tym powie w wywiadach w radiu i w lokalnej telewizji. Może dostałem urazu na jego tle jak widzę tego stale jęczącego lebiegę pseudo biznesmena z Białorusi. Tak Pani Redaktor. Ależ tak Panie Prezesie. I tak w kółko. Buhahha

10 0
ID:63116

Moher

@~Bogdan: No nie bądź taki krytyczny,przecież wspierał duchowo w tych trudnych chwilach panią Domicelę Kopaczewską ,kiedy uległa wypadkowi na schodach prowadzących do przejścia podziemnego do dworca PKP PKS.
Ja moher powiadam,że nie doszłoby do tego wypadku ,gdyby władze rządzące we Włocławku zainstalowały windę dla niepełnosprawnych i trzeba mieć to na uwadze,że może dojść do następnego wypadku.Dodać jeszcze należy ,że ten bardzo przykry wypadek, odbił się szerokim echem w mediach i co mądry Polak po szkodzie?

3 2
ID:63118

Mariusz

Jako poseł z naszego regionu pozwolił na upadek cukrowni w brzesciu kujawskim, za co zresztą pieniądze otrzymała krajowa spółka cukrowa, która później "uratowała" przed likwidacją KZPOW...Normalnie cud....

5 1
ID:63121

Bajerant

@~Moher:W życiu nie wiedziałem, że posłanka już w tym czasie była osobą niepełnosprawną. A na jakim tle?

4 0
ID:63124

Włocławianin

Wojtkowski, jesteś z PO,ale Ci wybaczam,zawsze to mniejsze zło niż SLD, wiec masz mój głos.

2 3
ID:63140

OPINIA WŁOCŁAWIAN

@~sportowiec:
Z tymi zasługami dla Wojtkowskiego to lekka przesada. W sprawie PSSE to już w 2005r pierwsze spotkanie w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu z przedstawicielem Strefy zorganizowali członkowie ówczesnego Komitetu Troski o Rozwój Miasta Włocławka dzisiejsze Zrzeszenie '' Opinia Wlocławian ". Ludzie ci nie mają aspiracji politycznych i bez rozgłosu działają na rzecz Włocławka. Ponieważ jes tyle przekłamań mają zamiar na otwartych zebraniach wyborczych ujawnić prawdziwie autentyczne działania Zrzeszenia na rzecz miasta zadając kłam wielu wypowiedziom zwłaszcza pretendentów do fotela prezydenckiego

1 1
ID:63162

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA