Oglądam tą telewizję Pałuckiego i się zastanawiam...

Oglądam tą telewizję Pałuckiego i się zastanawiam dlaczego nikt do tej pory nie zrobił z tym wszystkim porządku. Nic tam nie ma, leci szajs za szajsem i żeby to chociaż mądre było, żeby chociaż efekciarskie, żeby chociaż wyważone,albo ciekawe. Propaganda i bzdury na każdym kroku. Czy nie czas wystosować jakiegoś protestu? Macie nas za głupich? Myślicie że ktoś łyka te bzdurne rankingi? Ja sobie nie życzę,żeby nawet pół mojego grosza szło na to badziewie. I nie wyjeżdżajcie mi tu z tą drugą tv, bo cokolwiek w niej nie leci mnie nie rusza, bo za to nie płacę. Ktoś coś zrobi?? Znajdzie się odważny?

3 komentarze

Bogdan

@włocławianin. Oczywiście ,że mają wszystkich za głupich. No z wyjątkiem Ciebie. Myślisz ,że CW to o dobro miasta chodzi. Pałucki będzie jeszcze jedną kadencję, to się napatrzysz. Mam nadzieję ,że wygram zakład z @dzonny.Hahaha

2 0
ID:63152

darkbreaker

To po co oglądasz tę telewizję Pałuckiego ??? Każe ci ktoś ??? Przełącz na druga to się lepiej poczujesz, a do tego jeszcze długie spacery na świeżym powietrzu zalecam -tylko tak mogę ci pomóc...

2 0
ID:63180

Onufry

Może trochę jaśniej, o którą telewizję ci chodzi?

0 0
ID:63210

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA