Jak pomylę o jesiennych wyborach to zniechęcenie człowieka...

Jak pomylę o jesiennych wyborach to zniechęcenie człowieka ogarnia do obecnej rzeczywistości. Faktem jest ,że program jaki Pałucki przedstawił za pierwszym kandydowaniem ma się tak do realizacji, jak realizacja programu Tuska. Różnią się one sposobem ich wykonania tym ,że jeden jest z SLD a drugi z PO.Ani jeden ani drugi nie zrobił nawet części z tego co obiecywał.Nie tylko oni. Napiszę więcej obaj Panowie obrośli władzą, stali się aroganccy i zapomnieli po co ich ludzie wybrali.Głosowałbym na PiS ale tam jest jeszcze większe zło. Tam jest ukryte drugie dno.... Jak wróżą wszystkie gwiazdy na niebie, niedługo zmieni się Konstytucja i kościół oficjalnie przejmie władzę i w tedy będzie święty spokój z głosowaniami. Więc chyba pozostaje mi strzelić sobie....lufę i posiedzieć w domku lub pojeździć dla zdrowia na rowerku ,żeby nie sfiksować.

1 komentarz

1

Dla mnie dobra bylaby Partia Pracy ale nie ma przebicia. Zostaje Mi SLD, tylko szkoda, ze zostalo tylu skorumpowanych politykow. Jak mnie zdenerwuje to zaglosuje na Palikota.

1 2
ID:63161

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA