..i spokojnie można powiedzieć: " żegnaj lato na rok -...

..i spokojnie można powiedzieć: " żegnaj lato na rok - stoi jesień za mgłą.."Witam wszystkich serdecznie! i tych piszących i tych tylko obserwujących - dzień dobry.
Lato odchodzi pomału ale nasza nieoceniona Pani Krysia mnóstwo lata zamknęła w słoikach.. mniam- kolorowo i apetycznie to wszystko wygląda! Pani Krysia zasługuje na premie!Wysoką!Taka niespodzianka !
Mam nadzieję,ze wszyscy wypoczęci, pozytywnie do życia nastawieni- to bardzo dobrze - będzie na forum miło.

6 komentarzy

george best

Ciesze się że cały i zdrów .Pozdrawiam .

1 0
ID:63304

bezpartyjny

O widzę jakiś zdrowy człowiek pojawił się na Forum.Witam po wakacjach. Stan wolny czy kawaler polityczny.

2 1
ID:63306

bezpartyjny

@~george best: ty george to racz jesteś równy gośćiu, tylo masz nie równy pod sufit.
Hahaha

1 1
ID:63309

ozon

Cały i zdrowy i cieszy mnie ,ze ruszyła liga i ta wyspiarska i ta Mistrzów.
Kolego "bezpartyjny" dzięki za komplement. Staram się dbać o zdrowie tak fizyczne jak i psychiczne dlatego pasjonuje się dobrą piłka nożną, siatkówką czasami hokejem bo żona lub nie polityka.Znam przyjemniejsze używki.
Na Forum już jestem jakiś czas i może przeoczyłem Ciebie ale nic straconego.
Witam nie mniej serdecznie.
A teraz pytanie gdzie jest "zbuntowany kaloryfer"? Hej ! Kolego!? Jesteś "po drugiej stronie mocy"? Skrobnij jakiś tekścik nie dręcz! Pozdrawiam!

0 1
ID:63311

george best

@~bezpartyjny: A kto nie ma ?Ale jak ja bym rządził jakimś państwem to księża czy inne urzędasy zapierdzielali by zarobić te 4 tysie aż pot po dupie by im spływał.A za każde postawienie Meczetu,kościoła najpierw wplata 5 milionów potem budowa.

1 1
ID:63312

1

Bedzie wymiana pogladow na wysokim poziomie...

0 1
ID:63314

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA