Wraca temat in vitro dla niektórych szansa na dziecko.Ale...

Wraca temat in vitro dla niektórych szansa na dziecko.Ale patrze i jest Kardynał który sam nie ma dzieci i pierdzieli że kościół jest przeciw.Ile jeszcze Polska będzie drugim Watykanem ?Ciemnota tego nie zrozumie więc do ciemnoty piszę słuchajcie księdza a na skrobanki czy in vitro na Zachód bo nigdy ze wsi nie zrobisz miasta.

9 komentarzy

Bogdan

Oj george, ty synu cały czas bluźnisz. Bóg w swojej dobroci udaje, że nie widzi tego ale pamiętaj, że jesteś jak ten syn marnotrawny.Bóg pewno tęskni za Tobą , żebyś wrócił do jego przybytku. Biskupi(pasterze) też czasem błądzą.

2 4
ID:63317

bezpartyjny

Księża obficie plują na homoseksualistów, ale chyba głównie dlatego, by pod grubą warstwą plwocin ukryć tych, których mają w swoich szeregach.
http://sajt.faktyimity.pl/index.php?option=com_k2&view=item&id=2255:ksieza-obficie-pluja-na-homoseksualistow-ale-chyba-glownie-dlatego-by-pod-gruba-warstwa-plwocin-ukryc-tych-ktorych-maja-w-swoich-szeregach

5 1
ID:63318

Moher

@george best Posłuchaj i wypowiedz się w tym temacie -

4 0
ID:63319

ozon

'bogdan" kaznodzieja z Ciebie zaden więc daruj sobie takie teksty bo to raczej wykpiwanie ..Obnoszenie się z pobożnością nie koniecznie musi odbywać się na forach, pachnie to dewotyzmem
Pasterze jak piszesz owszem mogą błądzić ale nie koniecznie musza wtrącać się w sprawy świeckie i w prawo stanowione .Nazywanie dziecka z in vitro "produktem niemoralnym" nie jest bładzeniem tylko chamstwem, prostactwem i brakiem pokory,którym popisuje się bez przerwy handlarz papieską krwią nijaki Dziwisz.
Wiara nie jest przymusem a wychodzi na to ,że totalitaryzm kościelny całkiem dobrze się w Polsce ma .Człowiek ma prawo do wyboru na tym polega wolnośc!
Mnie nie przeszkadza ,ze np ksiądz jest homoseksualistą przeszkadza mi jeśli jest pedofilem skrzętnie ukrywanym przez hierarchów ... tego błądzeniem nazwać nie można tylko pychą...

6 4
ID:63320

Bogdan

@~ozon: Przyznaję ci sporo racji ina tym polega dialog a nie, bo nie i już. Tak ,myśli i pisze george.

4 1
ID:63323

george best

@~Moher: Ja o in vitro a Ty mi tu z marmolada wyskakujesz .

1 5
ID:63324

george best

@~Bogdan: Nie broń biskupów bo znam tylko jednego mądrego Lemański reszta to brak słów.Pazernośc w polskim kościele nie zna granic żebranie po tacy konkordat i macanki dzieci

2 4
ID:63325

Moher

@~george best: Totalne odmóżdżenie u ciebie. Domniemywam z jakiego powodu.To samo miał śp. George Best, a teraz choroba niszczy Paul Gascoigne
Trzymaj się chłopie .

4 1
ID:63329

george best

@~Moher: Masz racje z Gazza chłop się marnuje ale nie wiem czy wiesz ale jego córka żyje z synem Best-a .Wicia widział ?e Kargul.

0 1
ID:63341

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA