A ja mam pytanie nie tylko do Pałuckiego i jego ekipy ale i...

A ja mam pytanie nie tylko do Pałuckiego i jego ekipy ale i do wszystkich posłów i mądrego senatora Persona z Włocławka.
Dlaczego ta fabryka nie powstała u nas?
http://www.biztok.pl/biznes/amerykanski-potentat-otworzyl-fabryke-w-opolu_a17773

6 komentarzy

krosta

Co ty chcesz od senatora Persona, on jest oki.Że nic nie robi ale zna się na sporcie. Hehehe

2 2
ID:63464

1

Jaka to fabryka? 200 osob i tyle krzyku? Dlaczego zlikwidowano tyle fabyk z prawdziwego zdarzenia we Wloclawku? Zatrudnienie mialo nie 200 osob lecz wiele tysiecy.

1 5
ID:63467

krosta

Powiem tak ,bo oni wszyscy nie mają czasu zajmować się miastem tylko swoim portfelem.

1 2
ID:63468

ozon

Wydaje mnie się,ze słabi menadżerowie są w Ratuszu . Z medialnych informacji wiem,ze jest inkubator przedsiębiorczosci czy jakoś tak. no i więcej nie potrafią a czytając opinie mieszkańców to największy problem płatne parkowanie i aż furczy na portalach.. widocznie nic innego nie przeszkadza, jest dobrze tylko betonu zbyt dużo i kostki brukowej? ..Dwa światy.Poczytałem też troszkę o kandydatach na Prezydenta Miasta i ..ręce opadają ale Wy mieszkając tu lepiej wiecie kto ile wart więc liczę ,ze "odpadki" pozostaną w sicie. Miasto ładnie położone , nieżle skomunikowane. można to wykorzystać przecież i na takiego postawcie! Mniej igrzysk- więcej chleba ale trzeba tego chleba poszukać i taka jest rola władz Miasta . Z rankingu jaki zobaczyłem wynika jednak ,ze prowadzi obecny Prezydent - no to ja nic z tego nie rozumiem!

3 0
ID:63469

krosta

@~1: Ty jesteś z innej epoki.Przy obecnej robotyzacji i automatyzacji 200 osób to mnóstwo ludzi.

4 0
ID:63470

gumol-wylogowany

nie ma sie czy podniecac,
` @ bogdan - Twoje pytanie jest tak samo .... niedojrzale jak - czemu nie ma salonu ferrari we wloclawku itp

0 0
ID:63481

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA