Czy ktos ma kłopoty z kablówką po tych rewolucyjnych...

Czy ktos ma kłopoty z kablówką po tych rewolucyjnych zmianach?

7 komentarzy

ibgnr

Nie wiem po co i na co te zmiany.Jakie zmiany. Cholera muszę odnowa kanały ustawiać.

5 0
ID:63512

Delf

Wszyscy,
Teraz powinniśmy ich postraszyć i wszyscy niezadowoleni, złożyć rezygnację z usług! Może następnym razem dadzą spokój beznadziejnym ankietom.

6 0
ID:63515

Mk

W Brodnicy jest dwóch operatorów telewizji kablowej, we Włocławku 1 , i dlatego jest jak jest. Zmieniają , kasują programy i kasę także ,a jak zadzwonisz -jesteś 11 w kolejce;) Domyslam się,że trzeba czekać, gdyż 10 uradowanych dzwoni z podziękowaniami;) Jakoś obrazu znacznie lepsza ale i tak to trochę za mało jak na 100 tysięczne miasto.Pakiet Basic jest ubogi , nie RTR Planeta, CNN, programów z Niemiec np. ZDF. Ludzie znający języki chcą mieć możliwość korzystania z zagraniczych informacji.

3 0
ID:63518

Luke

wow, co za rewolucja, zmienili kolejność kanałów (zamienili hd na sd), i pomieszali wszystko, brawo, co za posunięcie... Płacę 115 złotych miesięcznie za 2 tv i internet, kupa śmiechu. Prędkość netu cienka a 3/4 kanałów to bieda i rozczarowanie. I nie chce słyszeć "zmien na cp, czy nc. Płacę dużą kasę od lat i mysle ze mi i innym wieloletnim abonentom to się należy. No ale monopolisci tak mają...

jedyny efekt "rewolucji" jest taki, że znowu będę musiał układać kanały, bo ta ich kolejność to się na ... nadaje. Może byście dołożyli normalnych kanałów a wywalili te szajsy ktorych nikt nie ogląda? Po co w ogóle ta akcja? przeciez oprócz kolejności to tak naprawdę nic się nie zmieniło. ŻENADA!!!

5 0
ID:63520

karamba

Niedawno serwisant Satfilmu ustawiał kanały u mojej znajomej, oczywiście odpłatnie - 30zł. Ja mam teraz do ustawienia 3 telewizory swoje i jeszcze zapewne u rodziny. Nienawidzę tej roboty , czy "specjaliści" z Satfilmu nie mogli pozostawić poprzedniej kolejności , ustawić jej u siebie ??? Skandal.

2 0
ID:63522

Delf

Witam ponownie,
Też miałem do ustawienia 3 telewizory, byłem wściekły i nadal jestem. Ustawiłem jeden telewizor, zajęło mi to bagatela ok 2 godzin razem z opisem kanałów. Jeszcze zostały dwa, także myślę sobie do północy mi zejdzie :-(. Przypadkiem znalazłem w menu ustawionego telewizora (Samsung) export kanałów na USB? Zgrałem ustawienia na pendriva, poszedłem do pokoju obok, zrobiłem import kanałów, w trzecim to samo i jaki ja byłem szczęśliwy! Wystarczyło ustawić na jednym i wgrać na pozostałe :-) NA SATFILM JESTEM JEDNAK CAŁY CZAS WKURZONY!!!
Pozdrawiam.

0 0
ID:63526

george best

@~karamba: Czyli wykonał usługe .Paragon dał tak jak zabrał te 30-złotych?

0 0
ID:63531

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA