Słuchałem tego przemówienia i tak je...

Słuchałem tego przemówienia i tak je odebrałem

5 komentarzy

Cycu

Ty to ten rudy z bułką ?

2 1
ID:63528

george best

@~Cycu: Ten rudy o którym piszesz to Henryk Gołębiewski jeden z lepszych i zapomnianych polskich aktorów .Któremu demokracja i pff pff wolnośc Polska każe teraz zapierdzielać na budowach aby cookolwiek zarobić.

1 2
ID:63532

????

Best- nie sądzisz że ona doskonale nadaje się do kkłamywania POdatników razem z SLD Kuźniewiczem ? Co przyjadę to kolejna rewelacja POlityczna .Ostatnio nagrania z partyjnej POpijawy miejscowych POlitycznych krętaczy , teraz kolejna dżdżownica Polityczna POwyginała sobie kręgosłup w stronę PO .Moze bardziej pasuja mu POpijawy z pania POseł Kopaczewską niż rauty w Zakopcu przy pieczonym baranie na koszt włocławskiego biznesmena ?

1 4
ID:63533

NZ

75 rocznica powstania polskiego państwa podziemnego, Smólnik 2014 - w roli głównej nasza babcia. Prowincjonalna gmina wloclawek i tv Kujawy z namaszczenia Pałuckiego nie chce z Panią porucznik zamienić nawet dwa zdania na dzień dobry.

0 0
ID:63536

george best

@~????: Wiem jedno Państwo Polskie powinno obniżyć pracodawca podatki i dawać każdemu sie dorobić brzydko mówiąc.Nie liczyć na jałmużnę z Unii bo Polska do niej więcej wpłaca niż dostaje z każdym Państwem żyć w zgodzie nie tylko z komunistycznymi Stanami którzy reformę służby zdrowia zrobili jak brak słów i wszędzie toczą wojny .Czy wreszcie przyjdzie czas że politycy zrozumieją że ludność nie liczy na ich psie grosze tylko sami sobie wypracują ale jak maja to robić skoro rząd zabiera im ponad 60%wynagrodzenia .Śmieją sie z Chińczyków a sami sa o 50%gorsi od nich.

0 0
ID:63547

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA