george best mam coś ciekawego dla Ciebie i nie tylko dla...

george best mam coś ciekawego dla Ciebie i nie tylko dla ciebie. Chyba nie jesteś taki jak ci Polacy na emigracji, których opisuje Czesio Mozill
http://weekend.gazeta.pl/weekend/1,138585,16738731,Czeslaw_Mozil_mocno_o_polskich_emigrantach__Polacy.html#TRwknd

3 komentarze

george best

Rasista raczej nie jestem żona z pochodzenie Meksykanka a teraz nasze 4 pociechy wymieszane krwią chciało by sie powiedzieć silna katolicka wszak wiadomo że Meksyk i Polska to kraje religijne.Wywyższać sie nie wywyższam mam to co mam ale nie biorę to co nie moje nie kradnę moge ze spokojem nie zamykać domu jak wychodzę i wiele innych plusów. Acha i najważniejsze do okulisty nie czekam roku tylko jeden dzień to dla mnie sie liczy spokój....

0 8
ID:63544

gumol-wylogowany

mozil to zapomnial juz ze play w Kopenhadze nie ma zasiegu i z powodu ogoromnego rachunku za roaming do bani odwala mu coraz bardziej. a tak na marginesie ... skoro przytaczasz ten artykul mniemam ze czytales/as go i w pelni sie z nim zgadzasz. a tam tak slodko czesio broni muzulmanow ktorzy wkrotce nas zaleja i beda chcieli wyciac w pien, ciekaw jestem czy wtedy tacy tolerancyjni bedziecie??? moze im tecze na zbawiciela postawicie??? przywitacie ich w rurkach ???

1 0
ID:63572

george best

@~gumol-wylogowany: Ja w rurkach nie chodzę .Prawdziwi mężczyźni musza mieć miejsce na swoje instrumenty.Co do Muzełmanów trzeba przyznać ze serce do walki mają szkoda tylko że drzemie w nich duch wiary ...

0 0
ID:63617

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA