Nie żyje córka Marszałka J.Piłsudskiego, m.in pilot...

Nie żyje córka Marszałka J.Piłsudskiego, m.in pilot szybowców.
Takie to jest nasze polskie świętowanie 11 listopada.

11 komentarzy

Bogdan

Cześć jej pamięci. Niech spoczywa w spokoju wieczny.

1 0
ID:64040

1

Corki wielu innych osob tez zmarly. Z biedy.

1 2
ID:64046

george best

Każdy ma tv i wie o tym .Ładne lata nam chyba nie dane bedzie dożyć nawet do 50-siątki .Dużo dobrych ludzi odeszło w tym roku a jednego rudego i drugiego satanisty z Torunia piorun nie chce pierd....byłby lekki spokój na mej duszy.

1 2
ID:64048

fiskus

@~george best: Nie widzisz sprawy, świętowanie niepodległości w kontekście roku 1918 powinno być tylko z udziałem wojska polskiego, która tą wolność zdobyła krwią i blizną. Pozwolenia na marsze rok w rok jest zakłamaniem rządu i przyzwoleniem na działanie naszej policji, w imię czego ? państwa policyjnego?

1 0
ID:64051

Bogdan

@~george best: O, to jednaka masz duszę!

2 0
ID:64052

george best

@~fiskus: Moze masz racje ja tylko myślę że Polska dostaje baty odkąd przydzielili nam królowa tą z Częstochowy.

2 1
ID:64054

george best

@~Bogdan: coś tam mam czasami taka menda jak ja potrafi otworzyć serce ale dalej jestem za karą śmierci .Bo jeśli ktoś zabija nie można dawać mu szansy i żywić darmozjada z podatków.Oszustom z kolei obcinał bym kłamliwe jęzory

1 0
ID:64057

Bogdan

@~george best: Czyli jesteś ze starowierców. Oko za oko, ząb za ząb .A nie implanty.
Pamiętaj jednak , że bardzo dużo ludzi skazano , wyrok wykonano a po tym się okazało, że pomyłka.

1 0
ID:64058

jerry

Ty @george uważaj, żeby w tej Holandii jakiś ptak cię nie dziobnął.Może ci się w tedy przyda bogusia modlitwa. Hehehe

0 1
ID:64060

george best

@~Bogdan: Nie ma mowy o pomyłkach.Jeśli ktos kradnie a wiadomo teraz w Polsce jest dużo inwestycji gdzie ręce lepią się jak od miodu .Kończy się jakiś tam budowa kibla czy pomnika .okazuje się że znikneło pare tysięcy to ten co był za to odpowiedzialny powinien mieć ucięte ręce.
Morderca z kolei kula w łep i na wysypisko bo smieci jak wiemy powinny byc utylizowane.I tu przykład starsza kobieta przeżyła 2 wojny a jakiś śmieć dla 800 pln ja zabija no to co ma siedzieć źreć i oglądać przez 15 lat tv a póxniej do domku.

1 0
ID:64066

george best

@~jerry: Jaki ptak?Spokojnie kupiłem sobie ostatnio 5 tomów historii wikingów czytam i jestem pod wrażeniem .Norwegowie mądry naród nie dali swej ropy w rece posrańcom z Brukseli.
Ja tam chłopu nie bronię jak chce się modlić to niech się modli jak mu to pomaga .Mi od kilku miesięcy pomaga spiew jakiegoś ptaka w ogrodzie ale co dochodze do drzewa to spierdziela wczówam się jak w filmie K-PAX

1 0
ID:64067

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA