Ludzie troszkę realizmu....liczycie że przejdzie...

Ludzie troszkę realizmu....liczycie że przejdzie Wojtkowski, spadnie bezrobocie, wrócą emigranci, nastąpią roszady bo komuś tam zyje się lepiej, że nastąpi przełom.... to głosujcie na Wojtkowskiego i zobaczycie jaki będzie przełom!!!! jeszcze gorzej niż jest teraz!!!! powsadza swoich kolesiów na wysoki stanowiska i na tym sie skończy!!! co zrobił dla Lubranca będąc posłem na sejm? ja Was ludzi błagam... poyślcie rozsądnie bo mamy kompenentnego człowieka , mieszkańca włocławka a chcemy wybrac ....!!! mógł startowac w Lubrńcu to by go przegonili jak jego żoneczkę!!!! to że jest bezrobocie to problem ogólnokrajowy nie lokalny!!!! zobaczyy jak Pan Wojtkowski stowrzy 300 miejsc pracy w ciągu każdego roku :)))) powodzenia!

3 komentarze

george best

Miałem taka nadzieje kiedyś na powrót myslałem że jak wygrało PO to się coś zmieni a tu kur.. jeszcze gorsze szambo niż za Kaczyńskich no to po co wracać murzyni do roboty to w Afryce albo niech z Chińczykami pogadaja za 1200 dutków niech tyrają na ich rodzinki .
My emigranci nie zapomnimy wam do końca zycia że wygnaliście nas z Polski gdzie z dziada pradziada tutaj mieszkaliśmy kłamczuchy.

2 1
ID:64073

Wyborcaa

@niezależna wypełni się z tobą zgadzam. Trzeba myśleć realistycznie, a nie bujać w obłokach i opowiadać bajki. Każdy z nas może opowiadać bajki, jak również mówić to czego ludzie chcą aby mówić. WOJTKOWSKI jest kandydatem to może opowiadać bajki, nie stworzone rzeczy które nie są do zrealizowania na gruncie miasta. Zresztą jedno zasadnicze pytanie co Pan Wojtkowski wie o Włocławku, sądzę tyle co nic lub z opowieści.

3 2
ID:64074

Gwiazdka

Też popieram niezależną.Opowiadać bajeczki pod publikę każdy może, tylko dziwię się ludziom, że jeszcze na takie coś się nabierają. Przecież Wojtkowski jako poseł nie zrobił nic dla Włocławka i nie zrobiłby tym bardziej jako prezydent.

0 0
ID:64082

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA